העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 4.8
        (1 מדרגים)
      הצג מספר
      רעבים? הבטן מקרקרת? באגט ניר המקורי בעפולה ממוקם ברחוב משה שרת 3. תפריט עשיר ומענג, מנות גדולות ומפנקות, מסעדה כשרה למהדרין, כל הבשרים כשרים בהשגחת בד"צ, מחויבים לאיכות…
      נותן שירות באזור עפולה
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר
      ברוכים הבאים! אהלן וסהלן! מזמינים אתכם לבוא להתפנק בשווארמה הכי טעימה באזור, עגל, כבש, הודו והכל בפיתה, לאפה, מגשית או צלחת, פלאפל חם וטרי, מבחר סלטים עשיר, ציפס, שתייה,…
      נותן שירות באזור סכנין
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר
      שווארמה Stelios - אצלנו מגוון רחב של סלטים ביתיים, שווארמה, פרגיות ובשר טרי מידי יום. אצלנו תקבלו יחס אדיב, נעים, יעיל ומקצועי. מותאם לצרכי הלקוח.
      נותן שירות באזור כפר יאסיף
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (1 מדרגים)
      הצג מספר
      אצלנו תמצאו את השווארמה הכי טעימה בעיר,כשרות מחפוד שווארמה עגל, שווארמה הודו, שוארמה כשרה, בשר טרי ואיכותי יום יום. מבחר סלטים חופשי. מאכלים בוכריים, אורגינל, טעימים,…
      נותן שירות באזור ראשון לציון
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (1 מדרגים)
      הצג מספר
      שווארמה ויקטור גוניור - שווארמה, פלאפל, קבב, פרגיות ועוד מגוון בשרים, סלטים טריים הנחתכים מדי יום. עד 50 מקומות ישיבה, אופציה לאירועים פרטיים בתיאום מראש. הכל נעשה…
      נותן שירות באזור פתח תקווה
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 4.8
        (2 מדרגים)
      הצג מספר
      ברוכים הבאים למושל!! חגיגת בשרים במקום מבחר של פרגיות, אנטריקוט, שווארמה, פלאפל, חומוס, ארוחות בוקר עשירות כשרות ושירות מכל הלב!
      נותן שירות באזור רמת גן
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (1 מדרגים)
      הצג מספר
      ברוכים הבאים לנפו - שווארמה, פלאפל ומגוון בשרים על האש - סלטים טריים יום יום, שתיה קרה ויחס אישי וחם, להזמנות נא חייגו אלינו... המקום כשר!
      נותן שירות באזור יקנעם עילית
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר
      شوارما غنام שווארמה גנאם סניף רח אלנבי 41 - השיפוד הכי טעים שיש בחיפה! להזמנות חייגו אלינו או הגיעו! בשר טרי וטעים, מגוון תוספות וסלטים, שתייה קרה וחמה. בואו רעבים!
      נותן שירות באזור חיפה
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר
      אצלנו תקבלו שווארמה איכותית ברמה הכי גבוהה שיש. פיתות ובגטים בהכנה עצמית, סלטים ללא הגבלה, שתיה מכל הסוגים, מציעים שווארמה הודו בצלחת, בגט וגם בפיתה. מבצעים משלוחים לכל…
      נותן שירות באזור טמרה
    תוצאות נוספות

    אודות שווארמה

    איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
    השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
    הטבח או מי שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
    סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
    כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

     

    שווארמה קלאסית: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

    המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. במקומות טובים, שיש בהם תור, לא מייבשים את השיפוד. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
    מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
    ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
     

    ממוצע דירוגים בתחום שווארמה

    (4.7 מתוך 5)| 229 המלצות