העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 8:00
      שווארמה איסטנבול - שווארמה הממוקמת בכניסה לנצרת, מציעים שווארמה, פלאפל ובשרים על האש. שרות אמין, אדיב ומקצועי.
      placeBR נותן שירות באזור נצרת
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 8:00
      ברוכים הבאים לשוארמה אלבלד אנו מתמחים בשווארמה הודו + עגל וכבש - אצלנו ניתן למצוא שוארמה בפיתה או בבגט שנאפה במקום, שניצלים ביתיים אמיתים, מגוון סלטים טעמים שתיה . הכל…
      placeBR נותן שירות באזור טורעאן
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 8:00
      קראנץ - אצלנו תמצאו תפריט עשיר ומגוון של בשרים, שווארמה, פרייציקן, פלאפל ועוד. אצלנו בקראנץ כל לקוח יקבל יחס אדיב, נעים, יעיל ומקצועי. מותאם לצרכי הלקוח, תוך עמידה…
      placeBR נותן שירות באזור נצרת
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (1 מדרגים)
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 10:00
      שווארמה טעימה שאתם חייבים להכיר! אוהבים מידי פעם שווארמה ובשרים? רוצים להתפנק עם אוכל נהדר מבלי שיהיה עליכם לעבוד קשה מידי? אם כך, אין ספק שאחת מהמסעדות הכי טובות שאתם…
      placeBR נותן שירות באזור יהוד מונוסון
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (2 מדרגים)
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 11:00
      מסעדה אותנטית מהמטבח הטורקי האורגינל, מאכלים ביתיים, מרקים, שווארמה טורקית אורגינלית!! מבחר עשיר של סלטי הבית, וחגיגת בשרים על האש... מחכים לכם, פתוחים כל ימות השבוע…
      placeBR נותן שירות באזור תל אביב יפו
      דירוג העסק הנוכחי: 4.86666666666667
        (3 מדרגים)
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 10:00
      ברוכים הבאים למושל!! חגיגת בשרים במקום מבחר של פרגיות, אנטריקוט, שווארמה, פלאפל, חומוס, ארוחות בוקר עשירות כשרות ושירות מכל הלב!
      placeBR נותן שירות באזור רמת גן
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 8:00
      ברוכים הבאים לפלאפל הכי טעים והכי טרי בכל הזאור, שווארמה הודו מובחרת כל יום אצלנו... מבחר סלטים כיד המלך...מחכים לכם במתמחם "מבנה" בנשר-כשר.
      placeBR נותן שירות באזור נשר
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (1 מדרגים)
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 10:00
      ברוכים הבאים לנפו - שווארמה, פלאפל ומגוון בשרים על האש - סלטים טריים יום יום, שתיה קרה ויחס אישי וחם, להזמנות נא חייגו אלינו... המקום כשר!
      placeBR נותן שירות באזור יקנעם עילית
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (1 מדרגים)
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 11:00
      מתחשק לכם בשרים איכותיים וטעימים על האש עם משלוחים עד אליכם? רוצים נקניקיות, קציצות, בשר כבש, פרגיות ואת הסוגים הכי טובים עם המחירים הכי שווים עבורכם! הגעתם למקום הנכון!…
      placeBR נותן שירות באזור קרית אתא
    תוצאות נוספות

    מידע על שווארמה

    איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
    השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
    הטבח או מי שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
    סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
    כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

     

    שווארמה קלאסית: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

    המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. במקומות טובים, שיש בהם תור, לא מייבשים את השיפוד. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
    מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
    ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
     

    ממוצע דירוגים בתחום שווארמה

    (4.7 מתוך 5)| 250 המלצות