העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8608681
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    מסעדת אברהים הינה מסעדה מזרחית, המציעה תפריט עשיר ומגון של אוכל ביתי, על האש, שיפודים, שווארמה, חומוס, פול ועוד... מבחר סלטים עשיר מאוד! עיסקיות צהריים, ארוחות בוקר…
    החלוץ 3, לוד
    076-8885620
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (2 מדרגים)
    |
    פתוח עכשיו
    אמיר משווארמה בכיכר, מזמין אתכם לחגיגת בשרים עשירה במיוחד, שווארמה, פלאפל, ציפס וסלטים כיד המלך... משלוחים בכל האזור - המקום כשר.
    הרצל 82, קרית עקרון
    076-8621700
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    |
    פתוח עכשיו
    מזון מהיר ושווארמה טעימה וכשרה, משלוחים במודיעין.
    גינות דותן 66, מודיעין מכבים רעות
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    מסעדת ובאגט השמן ממוקמת בקניון לב העיר קומה 2, המסעדה המובילה והמפנקת במודיעין. תפריט עשיר ומפנק הדואג לטריות יום יומית למנות עסיסיות ומפנקות, בשר משובח, עיסקיות, בוקר…
    לב העיר 2, מודיעין מכבים רעות
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4.6
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח מחר בשעה: 11:00
    חווית אוכל ייחודית בענף המזון המהיר בכלל ובתחום השווארמה בפרט, תוך שימת דגש על חדשנות, טריות, איכות, שירות מעולה ללקוחות ובעיקר מובילות בטעם. היעד הראשון בחשיבותו הוא…
    אזור מלאכה 121, מודיעין מכבים רעות
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    בנימין 2, רחובות
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4.8
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    ביל"ו 44, רחובות
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    לוי אשכול 4, רמלה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    אזור מלאכה 121, מודיעין מכבים רעות
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    לוי אשכול 4, רמלה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (3 מדרגים)
    הצג מספר
    דרך פסטרנק 1, רחובות
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    עמיחי 23, רמלה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    לב העיר 2, מודיעין מכבים רעות
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    לוי אשכול 16, רחובות
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    דרך פסטרנק 1, רחובות
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות שווארמה באזור מודיעין והשפלה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה באזור מודיעין והשפלה: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.