העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (2 מדרגים)
      יפתח היום בשעה: 9:00
      גלידת גולדה הינה גלידת בוטיק איטלקית המיוצרת מידי יום מחומרים טבעיים וטריים…
      נותן שירות באזור רחובות
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      יפתח היום בשעה: 8:00
      יש אנשים שחולמים בלילה חלום מתוק ויש אנשים שעובדים על זה בלילה להגשים לכם את…
      נותן שירות באזור לוד
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 4.8
        (4 מדרגים)
      פתוח עכשיו
      גלידת אנדריי, מציעים מגוון רחב של גלידות וקינוחים מיוחדים. גלידות בייצור אישי.…
      נותן שירות באזור רמלה
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      פתוח עכשיו
      מוכנים לחגיגה? מוזמנים להגיע ולהנות ממבחר טעמי גלידה איכותית, שתשאיר לכם טעם של…
      נותן שירות באזור טייבה
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      יפתח היום בשעה: 13:00
      מתחם מזון המציע לקהל לקוחותיו המבורגר מ-100% בשר בקר משובח ומגוון מנות בשר וגם,…
      נותן שירות באזור טייבה
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      יפתח היום בשעה: 8:00
      בא לכם גלידה???!!ויקטורי מזמין אתכם למבחר מפנק שלטעמים …
      נותן שירות באזור כפר קאסם
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      יפתח היום בשעה: 9:00
      גלידריה פרוזן יוגורט ויוגורטיה - נמצאים בעין בוקק, מיקס מרקט קניון עין התכלת.
      נותן שירות באזור עין בוקק
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      יפתח היום בשעה: 6:30
      גלידה באר שבע במפגש הבקעה מציעה מגוון רחב של גלידות, סנדוויצים, קפה, מאפים…
      נותן שירות באזור בקעת הירדן
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      יפתח היום בשעה: 8:00
      נותן שירות באזור ערד
       הצג מספר
      שלח לי פרטים לנייד
    תוצאות נוספות

    אודות גלידריות

    אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
    בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
    מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

     

    איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום?

    בארץ יש הרבה מאוד גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
    כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 

    ממוצע דירוגים בתחום גלידריות

    (4.4 מתוך 5)| 289 המלצות