חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

גלידריות באזור ראש העין הסביבה והשומרון

(13 תוצאות)
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
Gelato Cream גלידה איטלקית
Gelato Cream גלידה איטלקית
טלפון: 076-8105214
פתוח עד השעה: 00:00
יש אנשים שחולמים בלילה חלום מתוק ויש אנשים שעובדים על זה בלילה להגשים לכם את החלום בבוקר, גלטו אייס איירפורט סיטי מזמינה אתכם להתפנק בגלידה משובחת, וופל בלגי, מגוון מתוקים שירעננו לכם את היום! מבצעים אירועים מתוקים, ימי הולדת. מזמינים רק מגלטו איירפורט הזמנות ניתן לעשות בפרטי לילה טוב מתוקים שלנו גלידריה
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
גלידת גולדה אריאל -כשר
גלידת גולדה אריאל -כשר
טלפון: 076-8164434
מוריה 2, אריאל
בתאום מראש
גלידת גולדה סניף אריאל מזמינים אתכם להתפנק ממבחר גלידות, קינוחים מטריפים, שתיה חמה/קרה ועוד ים דברים מתוקים. למשלוחים ואיסוף עצמי חייגו, נמצאים במתחם אריאל סנטר-כשר.
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
פינת הגלידה
פינת הגלידה
טלפון: 076-8023559
נותן שירות באזור ראש העין הסביבה והשומרון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
״אין עליהם חוץ מהשירות״
גלידות א.ל.ע בע"מגלידות א.ל.ע בע"מ
היצירה 11, ראש העין
שיווק ארין צור יצחקשיווק ארין צור יצחק
נחל צלמון 1, צור יצחק
ארטיקים וגלידות במחירי מפעל< >מבחר ענק מרחבי העולם< >ארטיקים מיוחדים< >מחירים שווי
פינת הגלידהפינת הגלידה
(1 המלצות)
רבי יהודה הנשיא 94, אלעד
שבוע טוב ומבורך
מ.צ.ח אז בע"ממ.צ.ח אז בע"מ
(1 המלצות)
רבי יהודה הנשיא 94, אלעד
גלידות א.ל.ע בע"מגלידות א.ל.ע בע"מ
הרב שלום שבזי 123, ראש העין
Magic גלידה חיוך וקסםMagic גלידה חיוך וקסם
(1 המלצות)
קדומים 18, קדומים
ייפתח ביום ראשון בשעה: 16:30גלידה טעימה ,בעל הגלידרה אדיב ,נדיב ,הגיש את הגלידה בליווי מעשה קסם לילדים חוויה כייפית,ויחודית
גלריהגלריה
גלידריה שוקולטהגלידריה שוקולטה
יהלום 25, שערי תקווה
גלידה אלדוגלידה אלדו
נחל אלכסנדר 19, צור יצחק

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום באזור ראש העין הסביבה והשומרון?

באזור ראש העין הסביבה והשומרון יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

המשך קריאה