העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8618234
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
    GELA - גלידרית שף סניף רמת החייל שוק צפון. מזמינים אתכם לבוא ולהתפנק, להתאהב בגלידה הטובה בעיר!!! מגוון גלידות שף, כשרות עם היצע נרחב לטבעונים וצליאקים, מבחר תוספות עשיר…
    placeBR ולנברג ראול 20, תל אביב יפו
    076-8165605
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 10:30
    הגעתם לג'אמה גלידריה איכותית-אצלנו תוכלו למצוא גלידה איכותית וטריה שנעשת במקום ,יש אצלנו גם ריבות טריות וביתיות וכמובן אווירה טובה .בואו להתפנק אצלנו במבחר של דברים…
    placeBR הכרמל 15, תל אביב יפו
    076-8116602
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח בשעה: 10:00
    קונספט הגלידת יוגורט בליווי תוספות שונות נוצר כחלק ממגמה עולמית מבורכת של מזון בריא, טרי ואקולוגי יותר, וכמענה לצורך לשלב בין החשק ל"משהו טעים" והמודעות לאוכל מזין…
    placeBR אינשטיין 9, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 00:99
    הי נעים מאוד, שמי דנה רוזיליו. טבעונית כבר שלוש שנים. כאשר נחשפתי לעולם הטבעונות הבנתי שאין מענה מספק לתחום המאפים והקינוחים. מתוך כך חקרתי ולמדתי והתחלתי לנסות ולהכין -…
    placeBR שד ירושלים 5, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    הגלידה הכי טעימה והכי איכותית!!!! מגוון טעמים לבחירה. בנוסף, גלידת וניליה שמחה לדאוג לצד המתוק של האירוע שלכם - פרטי או עסקי - עם עגלת גלידה מיוחדת ומבחר טעמים לבחירה.
    placeBR בקר אהרון 8, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    מחפשים גלידה קצת אחרת? את ההבדל תרגישו בביס הראשון! גלידה בוטיק מבית ANITA ייצור עצמי של גלידות - על בסיס שמנת, טבעוני, ללא סוכר, יוגורט עם מבחר תוספות, קינוחים, שתיה…
    placeBR בן יהודה 110, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 3.4
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    גלידת נווה צדק מייצרת גלידה טרייה יום יום, במבחר טעמים עשוייה מיוגורט. ניתן להגיע לשני הסניפים בסוזן דלאל: יחיאלי 9 תל אביב ובנמל תל אביב בתערוכה 3 מבנה 18.
    placeBR התערוכה 3, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 9:00
    גלידרית "Italian Park"-היא גלידריה איטלקית אמיתית, ביתית וכשרה. כבר למעלה מעשור אנו מייצרים מגוון גלידות ביתיות בשלל טעמים ועל פי מיטב המסורת האיטלקית. הגלידות מיוצרות…
    placeBR יהודה המכבי 67, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 12:00
    "פעם שלישית" היא גלידריה עם מגוון טעמים משובחים, מגוון קינוחים, יוגורט, ופל בלגי ועוד.
    placeBR אלוני ניסים 10, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 9:00
    מסעדת קינוחים
    placeBRנותן שירות בתל אביב יפו
    דירוג העסק הנוכחי: 4.73333333333333
      (3 מדרגים)
    הצג מספר
    שדרות רוטשילד 19, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    הברזל 32, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    יפת 142, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    התערוכה 3, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    כ"ג יורדי הסירה 1, תל אביב יפו
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות גלידריות בתל אביב יפו

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום בתל אביב יפו?

בתל אביב יפו יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

ממוצע דירוגים בתחום גלידריות

(4.8 מתוך 5)| 15 המלצות