העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    076-8023688
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    גלידת ויקטוריה | יפו | משלוחיםהבדל תרגישו בביס הראשון! אצלנו בויקטורי תהינו ממגוון של גלידות בטעמים, יוגורט עם מבחר תוספות... מבחר קינוחים החל מוופל בלגי, מלבי,…
    placeBRתל אביב יפו
    076-8109605
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח מחר בשעה: 8:00
    גלידה גולדה סניף חדש בתל אביב . משלוחים לאזור תפריט עשיר ומגוון . הגיעו אלינו או חייגו :) שירות אדיב טעים ואיכותי ..
    placeBRתל אביב יפו
    076-8106830
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    "פעם שלישית" היא גלידריה עם מגוון טעמים משובחים, מגוון קינוחים, יוגורט, ופל בלגי ועוד.
    placeBR אלוני ניסים 10, תל אביב יפו
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 3.4
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח מחר בשעה: 8:00
    גלידת נווה צדק מייצרת גלידה טרייה יום יום, במבחר טעמים עשוייה מיוגורט. ניתן להגיע לשני הסניפים בסוזן דלאל: יחיאלי 9 תל אביב ובנמל תל אביב בתערוכה 3 מבנה 18.
    placeBR התערוכה 3, תל אביב יפו
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (3 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח מחר בשעה: 8:00
    הגלידה הכי טעימה והכי איכותית!!!! מגוון טעמים לבחירה. בנוסף, גלידת וניליה שמחה לדאוג לצד המתוק של האירוע שלכם - פרטי או עסקי - עם עגלת גלידה מיוחדת ומבחר טעמים לבחירה.
    placeBR בקר אהרון 8, תל אביב יפו
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    מחסני הגלידה הגיעו לעיר הגדולה למחירים שלא נראו פה ! גלידות איכותיות במחירים מטורפים ,מבצעים כל השנה רק בשבילכם.. כל המותגים המובילים של הגלידות האיכותיות אצלכם בבית…
    placeBR דרך השלום 7, תל אביב יפו
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    מחפשים גלידה קצת אחרת? את ההבדל תרגישו בביס הראשון! גלידה בוטיק מבית ANITA ייצור עצמי של גלידות - על בסיס שמנת, טבעוני, ללא סוכר, יוגורט עם מבחר תוספות, קינוחים, שתיה…
    placeBR בן יהודה 110, תל אביב יפו

    עסקים נוספים נותני שירות באזור תל אביב יפו

    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח מחר בשעה: 9:00
    מסעדת קינוחים
    placeBR סלינגר דוד 4, קרית שמונה
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    יפת 138, תל אביב יפו
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    יפת 18, תל אביב יפו
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    וייצמן 14, תל אביב יפו
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    אבן גבירול 98, תל אביב יפו
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    דרך משה דיין 29, תל אביב יפו
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    יהודה המכבי 67, תל אביב יפו
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 4.73333333333333
      (3 מדרגים)
    הצג מספר
    שדרות רוטשילד 19, תל אביב יפו
     הצג מספר
תוצאות נוספות

מידע על גלידריות בתל אביב יפו

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום בתל אביב יפו?

בתל אביב יפו יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי.