העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8618343
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    דלי קרים באר שבע - גלידריה טעימה ומתוקה עם מגוון רחב של טעמים, קינוחים שונים כמו וופל בלגי, יוגורט פירות, אייס קפה, סורבה, פרי שייק, פרוזן ועוד. שירות עם חיוך!! כל…
    שד רגר יצחק 49, באר שבע
    076-8620194
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 3.8
      (1 מדרגים)
    |
    פתוח עכשיו
    גלידריה - בית קפה, המקום לאכול גלידה!! יש כאלו שמעדיפים אחרי הים, אחרים אחרי אימון, בערב או בצהריים, כשחם או דווקא בחורף, כשיש חשק לפינוק, לפיצוי, ליד על הכתף שאומרת…
    נותן שירות באזור באר שבע והנגב
    08-6271592
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (2 מדרגים)
    |
    פתוח עכשיו
    גלידריה איטלקית אמיתית המציעה מגוון רחב של טעמים משובחים. הכנת הגלידה נעשית במקום מדי יום תוך שימוש בחומרי גלם משובחים במיוחד ללא חומרים משמרים מתוצרת איטליה. קיים סניף…
    חיים יחיל 18, באר שבע
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4.96
      (5 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    גט לק סניף אשקלון מזמין אתכם לבוא להתפנק בסניפנו המפנק באנו לעשות מתוק! גלידריה בהכנה עצמית וקינוחים משולבים עם גלידה בסגנון ייחודי,חומרי הגלם האיכותיים ביותר. המקום…
    נותן שירות באזור באר שבע והנגב
    דירוג העסק הנוכחי: 1
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    הדסה 50, באר שבע
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    יצחק נפחא 6, באר שבע
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    שדרות דוד טוביהו 125, באר שבע
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    נותן שירות באזור באר שבע והנגב
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח מחר בשעה: 8:00
    נותן שירות באזור באר שבע והנגב
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות גלידריות באזור באר שבע והנגב

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום באזור באר שבע והנגב?

באזור באר שבע והנגב יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי.