חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בקרית מלאכי

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור קרית מלאכי
Bavaria Beer and Food
Bavaria Beer and Food
טלפון: 076-8019141
תש"ח 5, אשדוד
פתוח עד השעה: 00:00
Bavaria Beer And Food - מסעדה גרמנית באשדוד - כל סוגי הבשרים, סלטים, דגים, בירות, אלכוהול, נקנקיות, קינוחים ועוד. בואו רעבים!
נותן שירות באזור קרית מלאכי
פיתה בסטה- קרית מלאכי
פיתה בסטה- קרית מלאכי
טלפון: 076-8005634
שד בן גוריון 2, קרית מלאכי
פתוח עד השעה: 19:00
ברוכים הבאים לפיתה בסטה קרית מלאכי! רשת פיתות המשלבת אווירת שוק, טעמים נפלאים, איכות בחומרי הגלם, תודעת שירות וריחות של בישול נשמה, המנות המדויקות עם הטעמים שירגשו אותכם כבר בביס הראשון, השירות אדיב, מקצועי ומסור לכלל לקוחותינו!
נותן שירות באזור קרית מלאכי
מסעדה פינטה אשדוד
מסעדה פינטה אשדוד
טלפון: 076-8021412
הבנאים 1, אשדוד
פתוח עד השעה: 22:00
״נהנינו מאד ממבחר האוכל מהטעם. והשירות המקצועי והנעים.״

עסקים נוספים נותני שירות באזור קרית מלאכי

נותן שירות באזור קרית מלאכידרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיקדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
(6 המלצות)
שדה יואב, שדה יואב
פתוח עד השעה: 16:30נהניתי מהשירות
אתראתר
בורגרים , סניף קרית מלאכיבורגרים , סניף קרית מלאכי
קרית מלאכי
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בקרית מלאכי מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בקרית מלאכי ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בקרית מלאכי מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בקרית מלאכי: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה