חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר באשדוד

(8 תוצאות)
נותן שירות באזור אשדוד
Bavaria Beer and Food
Bavaria Beer and Food
טלפון: 076-8019141
תש"ח 5, אשדוד
ייפתח בשעה: 12:00
Bavaria Beer And Food - מסעדה גרמנית באשדוד - כל סוגי הבשרים, סלטים, דגים, בירות, אלכוהול, נקנקיות, קינוחים ועוד. בואו רעבים!
נותן שירות באזור אשדוד
השניצליה - סניף אשדוד
השניצליה - סניף אשדוד
טלפון: 076-8025187
הבנאים 5, אשדוד
ייפתח בשעה: 18:30
״ברוך השם היה מצויין תודה רבה טעים טרי״
נותן שירות באזור אשדוד
קסטל מסעדה בר
קסטל מסעדה בר
טלפון: 076-8116977
העצמאות 85, אשדוד
ייפתח בשעה: 13:00
״נתח קצבים טעים במיוחד״
מסעדה פינטה אשדודמסעדה פינטה אשדוד
(2 המלצות)
הבנאים 1, אשדוד
ייפתח בשעה: 12:00נהנינו מאד ממבחר האוכל מהטעם. והשירות המקצועי והנעים.
גלריהגלריה

עסקים נוספים נותני שירות באזור אשדוד

נותן שירות באזור אשדודאליקוסאליקוס
(3 המלצות)
אלי כהן, אשקלון
ייפתח בשעה: 19:00פצצההה
נותן שירות באזור אשדודדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיקדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
(6 המלצות)
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח בשעה: 08:00נהניתי מהשירות
אתראתר
גחלים - מסעדהגחלים - מסעדה
(1 המלצות)
הבנאים 3, אשדוד
מסעדה מעולה סלטים כיד המלך ובשר מעולה מומלץ מאוד
שיפודי ציפורה - מסעדת בשריםשיפודי ציפורה - מסעדת בשרים
(1 המלצות)
הגדוד העברי 3, אשדוד
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באשדוד מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באשדוד ובמרכז העיר.
מסעדות בשר באשדוד מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר באשדוד: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה