חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר ביבנה

(7 תוצאות)
נותן שירות באזור יבנה
ג'יזל - מסעדת בשר וקייטרינג
ג'יזל - מסעדת בשר וקייטרינג
טלפון: 08-9322755
שדרות הסנהדרין 34, יבנה
ייפתח בשעה: 08:00
מסעדת בשר - תפריט מגוון של בשרים וברביקיו ,עם מגוון של בשרים על האש, בר סלטים מגוון ומבחר של תוספות חמות. בנוסף קייטרינג לשישי שבת של מאכלים בייתים. הכול כשר. ממוקם במתחם תחנת הדלק -דלק
נותן שירות באזור יבנה
Bavaria Beer and Food
Bavaria Beer and Food
טלפון: 076-8019141
תש"ח 5, אשדוד
ייפתח בשעה: 12:00
Bavaria Beer And Food - מסעדה גרמנית באשדוד - כל סוגי הבשרים, סלטים, דגים, בירות, אלכוהול, נקנקיות, קינוחים ועוד. בואו רעבים!
נותן שירות באזור יבנה
אחוזת עזיזה מסעדה מרוקאית
אחוזת עזיזה מסעדה מרוקאית
טלפון: 076-8118754
הפרת 1, יבנה
בתיאום טלפוני
מסעדת עזיזה מסעדה מרוקאית המציעה אוכל ביתי טעים ,חם וטרי בכל יום מחדש במגוון עיסקיות-אוכל ביתי באווירה אותנטית כל ימות השנה ובמיוחד לחג. לאירועים ואוכל מוכן לשבת נא חייגו.

עסקים נוספים נותני שירות באזור יבנה

נותן שירות באזור יבנהמו ומו - מסעדה ואטליזמו ומו - מסעדה ואטליז
הרצל 177, רחובות
ייפתח מחר בשעה: 08:30באחד מהמבנים הישנים והיפים של העיר רחובות, נמצא השילוב המושלם עבור אוהבי הבשר: אטליז ומסעדה. המו ומו החל כאטליז משפחתי ואיכות
אתראתר
נותן שירות באזור יבנהדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיקדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
(5 המלצות)
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח בשעה: 08:30קיבלתי יחס חם
אתראתר
נותן שירות באזור יבנהמסעדה פינטה אשדודמסעדה פינטה אשדוד
(2 המלצות)
הבנאים 1, אשדוד
ייפתח בשעה: 12:00נהנינו מאד ממבחר האוכל מהטעם. והשירות המקצועי והנעים.
גלריהגלריה
אלולאלול
שדרות דואני 20, יבנה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר ביבנה מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים ביבנה ובמרכז העיר.
מסעדות בשר ביבנה מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר ביבנה: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה