חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז באזור תל אביב והמרכז

(264 תוצאות)
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
שמואל פרץ אטליז
שמואל פרץ אטליז
טלפון: 03-5361017
סעדיה חתוכה 48, יהוד מונוסון
פתוח עד השעה: 18:00
מבחר עשיר של בשרים, עופות, דגים, מוצרים קפואים ועוד. בשרים משובחים טריים ומיושנים, סוגי קבב, נתחים שונים לבישול, בשר כבש, טלה וסטייקים. תבלינים ורטבים לבשר, הכל במחירים נוחים ובאיכות הטובה ביותר.
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
הקצביה של שרון כהן בע"מ
הקצביה של שרון כהן בע"מ
טלפון: 076-8608416
ירושלים 5, קרית אונו
פתוח עד השעה: 19:00
״באה ממודיעין פעם בשבוע שווה את המרחק מבחינת כל הקטגוריות״
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
אחים שקורי בשרים בע"מ
אחים שקורי בשרים בע"מ
טלפון: 076-8607656
ההגנה 132, אור יהודה
פתוח עד השעה: 20:00
מפעל בשר וקצבייה כשרים למהדרין הכי טרי וטעים שיש! חלקי פנים וחוץ, סטייקים, נקנקיות, קבבים, ומוצרי בשר טריים וקפואים. הכל בהכשר הבד"ץ - גלאט כשר! שירות אדיב לכל לקוח ולקוח.
מעדני בשר עופרמעדני בשר עופר
(3 המלצות)
אוסישקין 24, רמת השרון
פתוח עד השעה: 19:30בני בעל מודעות שרות גבוהה, בשר מדהים והדרכה מדהימה. הבן אדם מבין בבשר!!!

המלצות גולשים

RED 770 חנות בוטיק לקולינריהRED 770 חנות בוטיק לקולינריה
(1 המלצות)
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
פתוח עד השעה: 22:00"אצלנו ב-Red770 שמנו דגש על חוויית הקניה והשירות לצד הקפדה בלתי מתפשרת על איכות ניתן למצוא אצלנו מוצרי בשר ועופות בשחיטות מהו
אנגוס פלוס מרכז הבשר והעוףאנגוס פלוס מרכז הבשר והעוף
(2 המלצות)
גולומב 15, חולון
פתוח עד השעה: 20:00מספר 1 בחולון
קצביית האחים צדוק ושי שקוריקצביית האחים צדוק ושי שקורי
(14 המלצות)
הרב יוסף חיים 16, אור יהודה
פתוח עד השעה: 20:00השירות והבשר הכי טוב שיש
נתחים - קצביית בוטיקנתחים - קצביית בוטיק
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
פתוח עד השעה: 19:00קצביית בוטיק איכותית וכשרה הנותנת מענה איכותי לתושבי יבנה והסביבה.כל חלקי העוף והבקר טרי יום יום נקי ואיכותי. מציעים מגוון סו
גלריהגלריה
ברנר 24 - קצביית שףברנר 24 - קצביית שף
(3 המלצות)
ברנר 24, הרצליה
פתוח עד השעה: 19:00מנוהל על ידי מקצוענים ומביני בשר
אטליז גבעתייםאטליז גבעתיים
(2 המלצות)
סירקין 15, גבעתיים
פתוח עד השעה: 20:00מקום איכותי נקי שירות מספר אחד בארץ
אשד שוק הבשר והעוףאשד שוק הבשר והעוף
שד ירושלים 16, רמת גן
פתוח עד השעה: 20:00אטליז בשר טרי יום יום, כל סוגי הבשר במקום הכי טרי ונקי באזור כמו בית מרקחת מחירים מיוחדים ,הנאה ושירות אכותי מובטחים ללקוחות
הקצביה של עוזיהקצביה של עוזי
(4 המלצות)
בגין מנחם 38, גבעת שמואל
פתוח עד השעה: 20:00הקצביה של עוזי - קצביה כשרה ונקייה המעניקה מגוון ענק של בשרים עופות ודגים. ניתן למצוא מגוון מבצעים ומוצרים נוספים כגון - תבלי
גלריהגלריה
אטליז דהן - אטליז ועוף בגריל מוכן לקחתאטליז דהן - אטליז ועוף בגריל מוכן לקחת
הצנחנים 7, גבעתיים
פתוח עד השעה: 19:00אטליז דהן: דואגים לספק לכם בשר ועופות טריים יום יום,ניתן למצוא במקום עופות בגריל ובר סלטים ביתיים עשיר במיוחד, ניתן לבצע משלו
article icon
רוצים לדעת מי האטליזים
המומלצים באזור תל אביב והמרכז?
ל-TOP 5 האטליזים
בורצו אטליזבורצו אטליז
(1 המלצות)
שד ירושלים 65, תל אביב יפו
אצלנו תוכלו למצוא את כל סוגי הבשרים הטריים והקפואים ,אפשרות להזמנות בטלפון,פירוק העופות לפי בקשת הלקוח ,אפשרות למשלוחים מוניט
אלברטו מעדני בשראלברטו מעדני בשר
רבינוביץ יהושע 11, חולון
פתוח עד השעה: 19:00מבחר בשרים מובחרים וטריים. אנטריקוט, פילה בקר, קרפצו ועוד. ניתן להזמין המבורגרים, קבבים, מעורב, ירקות קפואים, דגים, משלוחים.
DELICIOUS- דלישס - קצביה - ומעדניהDELICIOUS- דלישס - קצביה - ומעדניה
(4 המלצות)
ראול ולנברג 18, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 18:00האטליז הטוב בתל אביב, מעט יקר אבל בשר משובח, שווה כל אגורה, מקצוענים אמיתיים,תענוג לקנות שם,מומלץ בחום
אתראתר
גלריהגלריה
הקצביה של שרוןהקצביה של שרון
התקווה (שכונה) 1, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 17:00קצביה איכותית בתל אביב! מבחר ענק של כל סוגי הבשרים הטריים במקום אחד עם משלוחים עד הבית! בשר טרי, בשר טלה, בשר מעושן, בש
גלריהגלריה
אטליז איסקנדראטליז איסקנדר
יהודה מרגוזה 12, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 19:30אטליז בתל אביב - פתוח בשבת! בקצבייה שלנו תמצאו אצלנו בשר ועוף טרי יום יום, סטייקים מיושנים ביישון יבש, פירות ים קפואים ועו
גלריהגלריה
אשפר בשר בע"מ - סניף בני ברקאשפר בשר בע"מ - סניף בני ברק
(4 המלצות)
שלמה המלך 17, בני ברק
ייפתח בשעה: 10:00נהניתי מהשירות
גלריהגלריה
איטליז אגבריהאיטליז אגבריה
דודאים 1, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 18:00איטליז אגבריה קצבית בוטיק, שרות אמין ואיכותי ויחס אישי לכל לקוח. מחירים טובים, אפשרות לקנות ירקות טריים / וקפואים במקום ומו
גלריהגלריה
צמד קצבים-קצביית בוטיקצמד קצבים-קצביית בוטיק
(7 המלצות)
הנגב 19, גני תקווה
פתוח עד השעה: 18:00קיבלתי שרות מצוין
גלריהגלריה
הקצביה הצרפתיתהקצביה הצרפתית
(2 המלצות)
בוגרשוב 26, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 20:00קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות, קיבלתי שירות נעים
רובין שפע בשר ועופותרובין שפע בשר ועופות
(5 המלצות)
ברון הירש 9, פתח תקווה
פתוח עד השעה: 19:30מצוינים. מומלץ מאוד
גלריהגלריה
י.מ גבריאל איכות הבשרי.מ גבריאל איכות הבשר
(2 המלצות)
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
פתוח עד השעה: 20:00קצביית בוטיק כשרה, 8 שנים, אווירה צעירה, יחס אישי במחירים נוחים, מעניקים חוויה קולינרית יוצאת דופן ללקוחות-עגלים מגידול פרטי
אתראתר
מיט סטורמיט סטור
(1 המלצות)
אחימאיר אבא 27, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 20:00בשרים משובחים, מגוון רחב, שירות מצויין
אתראתר
גלריהגלריה
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת באזור תל אביב והמרכז?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז באזור תל אביב והמרכז יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות באזור תל אביב והמרכז מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז באזור תל אביב והמרכז, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים באזור תל אביב והמרכז לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  באזור תל אביב והמרכז, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה