חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז באזור תל אביב והמרכז

(271 תוצאות)
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
אחים שקורי בשרים בע"מ
אחים שקורי בשרים בע"מ
טלפון: 076-8607656
ההגנה 132, אור יהודה
ייפתח בשעה: 06:00
מפעל בשר וקצבייה כשרים למהדרין הכי טרי וטעים שיש! חלקי פנים וחוץ, סטייקים, נקנקיות, קבבים, ומוצרי בשר טריים וקפואים. הכל בהכשר הבד"ץ - גלאט כשר! שירות אדיב לכל לקוח ולקוח.
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
בשרי
בשרי
טלפון: 076-8025123
פנקס 33, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 08:00
בשרי - אטליז ומעדנייה המציעה מגוון בשרים טריים, עופות, בקר, דגים קפואים, סלטים, פסטות רטבים ועוד.
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
הקצביה של שרון
הקצביה של שרון
טלפון: 076-8615692
התקווה (שכונה) 1, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 08:00
קצביה איכותית בתל אביב! מבחר ענק של כל סוגי הבשרים הטריים במקום אחד עם משלוחים עד הבית! בשר טרי, בשר טלה, בשר מעושן, בשר לעל האש, עופות טריים ומשובחים, בשר הודו ועוד. שירות עם יחס אישי, איכותי ומקצועי! להזמנות חייגו עכשיו והמשלוח בדרך!
אשפר בשר בע"מ - סניף בני ברקאשפר בשר בע"מ - סניף בני ברק
(3 המלצות)
שלמה המלך 17, בני ברק
ייפתח בשעה: 10:00באשפר היחס נעים רק לא קיבלתי מוצר שחשוב לראש השנה מח ולא הודיעו לי על כך וזה ממש הכעיס אותי.אשמח אם ישלחו לי את זה ללא עלות
גלריהגלריה

המלצות גולשים

א.ש.ד. שוק הבשר והעוףא.ש.ד. שוק הבשר והעוף
(1 המלצות)
שד ירושלים 16, רמת גן
ייפתח בשעה: 07:00מקום מעולה בשרים ברמה גבוה ואחלה שירות
אתראתר
גלריהגלריה
דרום אמריקה - בשרים לגריל ואסאדודרום אמריקה - בשרים לגריל ואסאדו
(1 המלצות)
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
ייפתח בשעה: 09:00החברה מתמחה בשיווק בשרים איכותיים לגריל ואסאדו מדרום אמריקה. מוצרינו נבחרים בקפידה מיושנים בדיוק על פי הצורך ואת אלה שצריך לי
אתראתר
מיט בוטיק איציק הגדול MEAT BOUTIQUEמיט בוטיק איציק הגדול MEAT BOUTIQUE
רזיאל 2, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 09:00קצביית בוטיק בתל אביב! בשר איכותי ברמה הגבוהה ביותר והלהיט - וואגיו! הבשר שכבש את ישראל והוא מצרך חובה בכל מנגל ואירוע! בואו
נטלי פירוק ושיווק בשר - מתמחים בבשר לבןנטלי פירוק ושיווק בשר - מתמחים בבשר לבן
(1 המלצות)
לוינסקי 120, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 08:00החנות הכי מושלמת בעולםםםםם
ברנר 24 - קצביית שףברנר 24 - קצביית שף
(3 המלצות)
ברנר 24, הרצליה
ייפתח בשעה: 09:00מנוהל על ידי מקצוענים ומביני בשר
אטליז איסקנדראטליז איסקנדר
יהודה מרגוזה 12, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 08:30אטליז בתל אביב - פתוח בשבת! בקצבייה שלנו תמצאו אצלנו בשר ועוף טרי יום יום, סטייקים מיושנים ביישון יבש, פירות ים קפואים ועו
גלריהגלריה
נתחים - קצביית בוטיקנתחים - קצביית בוטיק
נותן שירות באזור תל אביב והמרכז
ייפתח בשעה: 08:30קצביית בוטיק איכותית וכשרה הנותנת מענה איכותי לתושבי יבנה והסביבה.כל חלקי העוף והבקר טרי יום יום נקי ואיכותי. מציעים מגוון סו
גלריהגלריה
קצביית האחים צדוק ושי שקוריקצביית האחים צדוק ושי שקורי
(14 המלצות)
הרב יוסף חיים 16, אור יהודה
ייפתח בשעה: 06:00השירות והבשר הכי טוב שיש
DELICIOUS- דלישס - קצביה - ומעדניהDELICIOUS- דלישס - קצביה - ומעדניה
(4 המלצות)
ראול ולנברג 18, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 09:00האטליז הטוב בתל אביב, מעט יקר אבל בשר משובח, שווה כל אגורה, מקצוענים אמיתיים,תענוג לקנות שם,מומלץ בחום
אתראתר
גלריהגלריה
article icon
רוצים לדעת מי האטליזים
המומלצים באזור תל אביב והמרכז?
ל-TOP 5 האטליזים
אטליז עקיבא ציוןאטליז עקיבא ציון
(3 המלצות)
יום טוב 1, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 15:00באטליז עקיבא ציון תמצאו חלקי עוף והודו ובשר טרי יום יום, מבצעים משלוחים, שירות מקצועי, אדיב ואישי לכל לקוח.
גלריהגלריה
אטליז גבעתייםאטליז גבעתיים
(2 המלצות)
סירקין 15, גבעתיים
ייפתח בשעה: 08:00מקום איכותי נקי שירות מספר אחד בארץ
מיט סטורמיט סטור
(1 המלצות)
אחימאיר אבא 27, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 07:30בשרים משובחים, מגוון רחב, שירות מצויין
אתראתר
גלריהגלריה
מעדני בשר עופרמעדני בשר עופר
(3 המלצות)
אוסישקין 24, רמת השרון
ייפתח בשעה: 08:00בני בעל מודעות שרות גבוהה, בשר מדהים והדרכה מדהימה. הבן אדם מבין בבשר!!!
בורצו אטליזבורצו אטליז
(1 המלצות)
שד ירושלים 65, תל אביב יפו
אצלנו תוכלו למצוא את כל סוגי הבשרים הטריים והקפואים ,אפשרות להזמנות בטלפון,פירוק העופות לפי בקשת הלקוח ,אפשרות למשלוחים מוניט
הקצביה של שרון כהן בע"מהקצביה של שרון כהן בע"מ
(1 המלצות)
ירושלים 5, קרית אונו
ייפתח בשעה: 07:00באה ממודיעין פעם בשבוע שווה את המרחק מבחינת כל הקטגוריות
אתראתר
גלריהגלריה
סופר גלאט בשרסופר גלאט בשר
(1 המלצות)
שלמה המלך 12, בני ברק
ייפתח בשעה: 09:00שירות מהיר ומקצעי
שמואל פרץ אטליזשמואל פרץ אטליז
סעדיה חתוכה 48, יהוד מונוסון
ייפתח בשעה: 09:00מבחר עשיר של בשרים, עופות, דגים, מוצרים קפואים ועוד. בשרים משובחים טריים ומיושנים, סוגי קבב, נתחים שונים לבישול, בשר כבש, טלה
אלברטו מעדני בשראלברטו מעדני בשר
רבינוביץ יהושע 11, חולון
ייפתח בשעה: 09:00מבחר בשרים מובחרים וטריים. אנטריקוט, פילה בקר, קרפצו ועוד. ניתן להזמין המבורגרים, קבבים, מעורב, ירקות קפואים, דגים, משלוחים.
אנגוס פלוס מרכז הבשר והעוףאנגוס פלוס מרכז הבשר והעוף
(2 המלצות)
גולומב 15, חולון
ייפתח בשעה: 08:00מספר 1 בחולון
מעדניית הקצביםמעדניית הקצבים
(3 המלצות)
נעמי שמר 6, בת ים
ייפתח בשעה: 08:00קיבלתי שרות מצוין
אתראתר
הקצביה של עוזיהקצביה של עוזי
(4 המלצות)
בגין מנחם 38, גבעת שמואל
ייפתח בשעה: 08:00הקצביה של עוזי - קצביה כשרה ונקייה המעניקה מגוון ענק של בשרים עופות ודגים. ניתן למצוא מגוון מבצעים ומוצרים נוספים כגון - תבלי
גלריהגלריה
תוצאות נוספות
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת באזור תל אביב והמרכז?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז באזור תל אביב והמרכז יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות באזור תל אביב והמרכז מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז באזור תל אביב והמרכז, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים באזור תל אביב והמרכז לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  באזור תל אביב והמרכז, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה