חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בבת ים

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור בת ים
ברקה פסטות וסלטים
ברקה פסטות וסלטים
טלפון: 076-8023585
המצודה 8, אזור
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
מחפשים פיצה? פסטה? סלטים? מצויין, הגעתם למקום הנכון! ברקה פסטות וסלטים- האוכל האיטלקי הכי טעים וטרי. משלוחים לחולון, בת ים, ראשלצ, בית דגן, תל אביב ומשמר השבעה (מינימום 100 ש"ח). לפרטים נוספים התקשרו כעת.
נותן שירות באזור בת ים
פיצה סנטרל - pizza central
פיצה סנטרל - pizza central
טלפון: 076-8618241
הרוקמים 26, חולון
ייפתח בשעה: 11:00
ברוכים הבאים לפיצה סנטרל - פיצה כשרה . 100% גבינה תפריט מסעדה עשיר המציע מגוון של פסטות עם תוספות ומרקמים שונים , סלטים , מאפים מיוחדים ועוד .. אופציה לאירועים במקום עד 70 איש . (שירות עצמי , מקבלים תן ביס , סיבוב ) משלוחים גם באמצעות וולט . חייגו אלינו
נותן שירות באזור בת ים
דונה לה קוצינה Donna La Cucina
דונה לה קוצינה Donna La Cucina
טלפון: 076-8897624
דרך בן גוריון 135, בת ים
ייפתח מחר בשעה: 18:30
רעבים? בואו אלינו לאכול וליהנות! מסעדה איטלקית כשרה, תפריט עשיר ומגוון של מאכלים איטלקיים, פיצות, פסטות, רביולי, יינות, קינוחים, סלטים ועוד. מקומות ישיבה ואופציה לערבי גיבוש, אירועים קטנים, ערבי צוות או ארוחות עיסקיות בתיאום מראש. צוות עובדים אדיב שמעניק שירות מעולה לכל לקוח. מוזמנים להגיע, נשמח לראותכם בין לקוחותינו.

עסקים נוספים נותני שירות באזור בת ים

נותן שירות באזור בת יםMAMA gregMAMA greg
(9 המלצות)
ביל"ו 2, רחובות
פתוח עד השעה: 15:00היי אני ממש ממש נהנהתי מכל רגע . האוכל הטעים והשירות אדיב ממש . זה לא פעם ראשונה שהגעתי לשם כי זה מקום מקסים עם אוירה נעימה ו
גלריהגלריה
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בבת ים? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בבת ים,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה