חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בחולון

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור חולון
דונה לה קוצינה Donna La Cucina
דונה לה קוצינה Donna La Cucina
טלפון: 076-8897624
דרך בן גוריון 135, בת ים
ייפתח בשעה: 18:00
רעבים? בואו אלינו לאכול וליהנות! מסעדה איטלקית כשרה, תפריט עשיר ומגוון של מאכלים איטלקיים, פיצות, פסטות, רביולי, יינות, קינוחים, סלטים ועוד. מקומות ישיבה ואופציה לערבי גיבוש, אירועים קטנים, ערבי צוות או ארוחות עיסקיות בתיאום מראש. צוות עובדים אדיב שמעניק שירות מעולה לכל לקוח. מוזמנים להגיע, נשמח לראותכם בין לקוחותינו.
נותן שירות באזור חולון
MAMA greg
MAMA greg
טלפון: 08-8661333
ביל"ו 2, רחובות
פתוח עד השעה: 22:00
״היי אני ממש ממש נהנהתי מכל רגע . האוכל הטעים והשירות אדיב ממש . זה לא פעם ראשונה שהגעתי לשם כי זה מקום מקסים עם אוירה נעימה ואוכל מדהים״
שי מסעדות איטלקיות בע"משי מסעדות איטלקיות בע"מ
מוטה גור 146, חולון
בלנה - מסעדה איטלקיתבלנה - מסעדה איטלקית
גולדה מאיר 6, חולון
ייפתח בשעה: 11:00מסעדה איטלקית, אוכל איטלקי, בשרים, בונגורנו! אם גם אתם אוהבים לאכול ומחפשים מקום שבו לכל ביס יש משמעות, אין ספק שתרגישו בבית
אתראתר
שי מסעדות איטלקיות בע"משי מסעדות איטלקיות בע"מ
אילת 36, חולון
שי מסעדות איטלקיות בע"משי מסעדות איטלקיות בע"מ
מוטה גור 15, חולון
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בחולון? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בחולון,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה