חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בהרצליה

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור הרצליה
בולוניה - מסעדה
בולוניה - מסעדה
טלפון: 076-8022089
שד ויצמן 6, רמת השרון
ייפתח בשעה: 12:00
מסעדת בולוניה הינה מסעדה איטלקית ברמת השרון אשר הוקמה לראשונה בשנת 1987 ברחוב אושיסקין 42 וכעת נפתחה מחדש ברחוב ויצמן 6. המסעדה ליוותה את הקהילה המצומצמת והקרובה של תושבי רמת השרון מעל ל 22 שנים באוכל עשיר בצבע וטעם איטלקי ביתי.
נותן שירות באזור הרצליה
לה קוסטה אוכל איטלקי
לה קוסטה אוכל איטלקי
טלפון: 076-8619842
נחל איילון 20, צור יצחק
ייפתח בשעה: 18:30
״שירות מהיר אוכל טעים״
נותן שירות באזור הרצליה
MAMA greg
MAMA greg
טלפון: 08-8661333
ביל"ו 2, רחובות
ייפתח בשעה: 08:30
״היי אני ממש ממש נהנהתי מכל רגע . האוכל הטעים והשירות אדיב ממש . זה לא פעם ראשונה שהגעתי לשם כי זה מקום מקסים עם אוירה נעימה ואוכל מדהים״

עסקים נוספים נותני שירות באזור הרצליה

נותן שירות באזור הרצליהלה פיאצה - מסעדה איטלקית כשרהלה פיאצה - מסעדה איטלקית כשרה
שד ניצה 8, נתניה
ייפתח בשעה: 09:00מסעדה איטלקית משובחת שנוסדה על טהרת האיכות, כדי להביא לכם אוכל איטלקי אמיתי, במחיר הוגן ובלי להתפשר על הטעם, האיכות, וטריות ה
יאקיטורי בע"מיאקיטורי בע"מ
קרן היסוד 31, הרצליה
גויה איטליאנהגויה איטליאנה
אריה שנקר 9, הרצליה
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בהרצליה? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בהרצליה,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה