חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בבת ים

(16 תוצאות)
נותן שירות באזור בת ים
מיסטר גריל
מיסטר גריל
טלפון: 076-8614105
רוטשילד 6, בת ים
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
מיסטר גריל הינה מסעדה המציעה מגוון של עופות בגריל: עוף בגריל במילוי כבד ובצל, עלי גפן, פריקה, אורז, קבב ועוד. ניתן להזמין תוספות של אורז, תפוח אדמה, חומוס וסלטים. המוטו שלנו הינו טריות יום יומית תוך שמירה על איכות וניקיון ברמה הכי גבוהה. נשמח לארח אתכם אצלנו בחיוך ואהבה!
נותן שירות באזור בת ים
מסעדת בוסי רון
מסעדת בוסי רון
טלפון: 076-8616300
התקווה (שכונה) 4, תל אביב יפו
רעבים? בא לכם מסעדת בשרים טובה? הגעתם למקום הנכון! מסעדת בשרים אותנטית מ 1962 בבעלותו של רון בוסי. אצלנו תהנו ממבחר גדול של בשרים על האש עם תוספות וסלטים טריים יום יום. שרות אישי, מקצועי ושירות משלוחים באזור תל אביב. אנו יושבים בתוך שוק התקווה. כשרות אצלנו הינה הרבנות תל אביב. תוכלו לפתוח אצלנו שולחן מהיום להיום.
נותן שירות באזור בת ים
בא לי קובה
בא לי קובה
טלפון: 076-8615217
שד קוגל 29, חולון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
״תודה רבה. היה מושלם. נמליץ בחום״

עסקים נוספים נותני שירות באזור בת ים

נותן שירות באזור בת יםפלאפל רבי עקיבאפלאפל רבי עקיבא
(3 המלצות)
רבי עקיבא 31, בני ברק
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00טעים מאוד. קשובים ללקוחות. מומלץ בחום.
גלריהגלריה
נותן שירות באזור בת יםמסעדת נוף הוואדי עין חודמסעדת נוף הוואדי עין חוד
עין חוד 1, עין חוד
בתיאום טלפוניבמסעדת נוף הוואדי תוכלו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון להנאתכם: מאכלים מזרחיים אותנטיים- בשרים על האש, חומוס, פול, ארוחות בוקר מפנ
אתראתר
גלריהגלריה
נותן שירות באזור בת יםשווארמה גרלהשווארמה גרלה
שמוטקין בנימין 1, ראשון לציון
בתיאום טלפונישווארמה גרלה הכי טעימה בכל העיר. מחבר בשרים על האש, פלאפל,סביח,שקשוקה ועוד.... למשלוחים חייגו-כשר
נותן שירות באזור בת יםמרכז הסנדביץ התוניסאי חיים בוקבזה ובניו סניף ת"אמרכז הסנדביץ התוניסאי חיים בוקבזה ובניו סניף ת"א
(11 המלצות)
הפטיש 9, תל אביב יפו
ייפתח ביום ראשון בשעה: 07:00היתה ממש כיף ונעים אנשים מאוד נחמדים שנותנים הרגשה של בית הבעייה היחידה זה הטור בצהריים !!!
גלריהגלריה
נותן שירות באזור בת יםגריל עוף רמת גןגריל עוף רמת גן
הרצל 86, רמת גן
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00גריל עוף רמת גן - מסעדה המגישה אוכל ביתי טרי יום יום. במסעדה מבחר מנות כגון: פרגית, קבב, שניצל, ממולאים, מבחר תוספות, תפריט ל
נותן שירות באזור בת יםקוקו רוטיסרי רמת גןקוקו רוטיסרי רמת גן
(2 המלצות)
תובל 19, רמת גן
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:30קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות, קיבלתי שירות נעים, קיבלתי שרות מצוין
אתראתר
נותן שירות באזור בת יםמסעדת מסוביןמסעדת מסובין
(8 המלצות)
שדרות יגאל אלון 2, בית שמש
ייפתח ביום ראשון בשעה: 18:00המסעדה הבשרית הכשרה של בית שמש נולדה מתוך החזון להביא לתושבי האזור חוויה קולינרית בתוך חלל מסעדה גדול, נעים ומרווח. התפריט הע
גלריהגלריה
נותן שירות באזור בת יםנאפיס , סניף חולוןנאפיס , סניף חולון
(18 המלצות)
לישנסקי יוסף 27, ראשון לציון
אין על נאפיס! נקי, טעים, השירות מעולה! חוויה טעימה בכל פעם מחדש! חנוכה שמח!!! הספינז׳ נדיררר!!!
אתראתר
נותן שירות באזור בת יםמסעדה פינטה אשדודמסעדה פינטה אשדוד
(2 המלצות)
הבנאים 1, אשדוד
פתוח עד השעה: 22:00נהנינו מאד ממבחר האוכל מהטעם. והשירות המקצועי והנעים.
גלריהגלריה
נותן שירות באזור בת יםדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיקדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
(6 המלצות)
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:30נהניתי מהשירות
אתראתר
article icon
רוצים לדעת מי המסעדות בשר
המומלצים בבת ים?
ל-TOP 5 המסעדות בשר
פונדק בניפונדק בני
דרך בן גוריון 109, בת ים
בתיאום טלפוניפעם, לפני הרבה שנים, החליט בני יהושע להקים בית עבור אותם אנשים שרוצים לעצור לרגע את מרוץ החיים, להירגע ולמלא מצברים. בשנת 197
אתראתר
אל גאוצו - מסעדהאל גאוצו - מסעדה
דרך בן גוריון 99, בת ים
בורגר קומפני .בורגר קומפני .
הרב ניסנבאום יצחק 33, בת ים
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בבת ים מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בבת ים ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בבת ים מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בבת ים: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה