חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בראשון לציון

(10 תוצאות)
נותן שירות באזור ראשון לציון
פיצה פרונטו - בר איטלקי , פיצה ופסטה
פיצה פרונטו - בר איטלקי , פיצה ופסטה
טלפון: 076-8019585
מרדכי פופל 7, ראשון לציון
פתוח עד השעה: 23:00
״הפיצה טעימה. מחיר טוב. שירות מעולה״
נותן שירות באזור ראשון לציון
ג'הג'ה בר מסעדה איטלקי
ג'הג'ה בר מסעדה איטלקי
טלפון: 076-8107770
רוטשילד 86, ראשון לציון
פתוח עד השעה: 02:00
״טעים מאוד״
נותן שירות באזור ראשון לציון
דונה לה קוצינה Donna La Cucina
דונה לה קוצינה Donna La Cucina
טלפון: 076-8897624
דרך בן גוריון 135, בת ים
ייפתח בשעה: 18:00
רעבים? בואו אלינו לאכול וליהנות! מסעדה איטלקית כשרה, תפריט עשיר ומגוון של מאכלים איטלקיים, פיצות, פסטות, רביולי, יינות, קינוחים, סלטים ועוד. מקומות ישיבה ואופציה לערבי גיבוש, אירועים קטנים, ערבי צוות או ארוחות עיסקיות בתיאום מראש. צוות עובדים אדיב שמעניק שירות מעולה לכל לקוח. מוזמנים להגיע, נשמח לראותכם בין לקוחותינו.

עסקים נוספים נותני שירות באזור ראשון לציון

נותן שירות באזור ראשון לציוןMAMA gregMAMA greg
(9 המלצות)
ביל"ו 2, רחובות
פתוח עד השעה: 22:00היי אני ממש ממש נהנהתי מכל רגע . האוכל הטעים והשירות אדיב ממש . זה לא פעם ראשונה שהגעתי לשם כי זה מקום מקסים עם אוירה נעימה ו
גלריהגלריה
תרזה בעיר - מסעדה איטלקיתתרזה בעיר - מסעדה איטלקית
הרימון 2, ראשון לציון
אוכל איטלקי ראשון לציון , בע"מאוכל איטלקי ראשון לציון , בע"מ
שדרות בן גוריון 4, ראשון לציון
פרנצ'סקה בעיר - מסעדה איטלקיתפרנצ'סקה בעיר - מסעדה איטלקית
(5 המלצות)
משה בקר 11, ראשון לציון
מסעדה איטלקית מדהימה...
טופקו תא 2010 בעמטופקו תא 2010 בעמ
שדרות נים 2, ראשון לציון
פרנק פוד בע"מפרנק פוד בע"מ
משה בקר 11, ראשון לציון
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בראשון לציון? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בראשון לציון,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה