העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    1700-555020
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    השווארמה הכי טעימה בעיר. בשרים טריים וטעימים יום יום, מגוון סלטים ותוספות, שתייה לבחירתכם - בואו רעבים.
    placeBR סלור 20, פתח תקווה
    076-8016562
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח מחר בשעה: 8:00
    פיתה היט הינה שיפודיה כשרה בכשרות מהדרין המציעה מבחר עשיר של בשרים על האש, שווארמה וסלטים כיד המלך. המנות מוצעות בפיתה/לאפה/צלחת. ניתן לערוך משלוחים באזור.
    placeBRנותן שירות בפתח תקווה
    076-8107192
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    |
    פתוח עכשיו
    שווארמה ויקטור גוניור - שווארמה, פלאפל, קבב, פרגיות ועוד מגוון בשרים, סלטים טריים הנחתכים מדי יום. עד 50 מקומות ישיבה, אופציה לאירועים פרטיים בתיאום מראש. הכל נעשה…
    placeBR שנקר 5, פתח תקווה
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח מחר בשעה: 8:00
    השווארמה הכי טעימה בפתח תקווה באחריות!! חגיגת בשרים על המנגל, קבבים,פרגיות,קציצות, חזה עוף ועוד... אנטריקוט והמבורגר הכי טעים בלחמניה, סלטים כיד המלך... למשלוחים נא…
    placeBR עוזר חיים 20, פתח תקווה
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (2 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    ביסטרו גריל- מסעדת שווארמה ובשרים על הגריל. בביסטרו גריל תיהנו מחגיגת בשרים על הגריל: קבבים, פרגיות, חזה עוף, שווארמה, שניצל . הבשרים מוגשים עם מגוון סלטים טריים, תוספות…
    placeBR היצירה 12, פתח תקווה

    עסקים נוספים נותני שירות באזור פתח תקווה

    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    מסעדת שוואמרה ובשרים על הגריל, אצלנו תמצאו את השווארמה הכי טעימה בעיר,כשרות מהדרין, קיים שירות משלוחים איכותי ומהיר!
    placeBR יוחנן הסנדלר 1, בני ברק
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    השילוח 5, פתח תקווה
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    זאב אורלוב 55, פתח תקווה
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    חיים עוזר 4, פתח תקווה
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (2 מדרגים)
    הצג מספר
    זאב אורלוב 55, פתח תקווה
     הצג מספר
תוצאות נוספות

מידע על שווארמה בפתח תקווה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בפתח תקווה: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.