חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה בנתניה

(7 תוצאות)
נותן שירות באזור נתניה
קריספל Crispel
קריספל Crispel
טלפון: 076-8612097
בני ברמן 2, נתניה
פתוח עד השעה: 21:30
״קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות, קיבלתי תמורה לכספי, מקום נעים, נהניתי לקנות אצלכם, מומלץ מכל הלב״
נותן שירות באזור נתניה
מפגש הארזים
מפגש הארזים
טלפון: 076-8118946
פתח תקוה 82, נתניה
פתוח עד השעה: 22:30
״אוכל טעים וטרי, שירות מצויין המקום מאוד נקי״
נותן שירות באזור נתניה
השף בהרצל
השף בהרצל
טלפון: 076-8017672
הרצל 44, נתניה
פתוח עד השעה: 02:00
״מומלץ בחום״
בכייףבכייף
אוסישקין 1, נתניה
בתיאום טלפוניברוכים הבאים אלינו "בכייף" תפריט עשיר של בשרים שניצלים, עוף בגריל, המבורגר, נקניקיות מרגז, שווארמה, פלאפל ועד ים פינוקים אצל
גלריהגלריה

עסקים נוספים נותני שירות באזור נתניה

נותן שירות באזור נתניהשווארמה אדירשווארמה אדיר
(1 המלצות)
הרצל 9, כפר יונה
בתיאום טלפונישירות מעולה אדיב וסבלני עמידה בזמנים טרי וטעים
גלריהגלריה
שווארמה פונדק הים בשכונהשווארמה פונדק הים בשכונה
(3 המלצות)
פנחס לבון 30, נתניה
ייפתח מחר בשעה: 08:00מסעדת מזון מהיר במקום שווארמה הכי טעימה בעיר!!! מעורב ירושלמי פלאפל טרי בטעם של פעם. מגוון סלטים. הטעם האיכות והטריות לא מתפש
גלריהגלריה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בנתניה: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה