העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    04-6211999
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4.33333333333333
      (3 מדרגים)
    סמי בכיכר מסעדת בשרים נעשים על גריל גחלים,שווארמה,סטייקים,דגים,למנות ניתן להוסיף תוספות חמות וסלטים טריים ולאפות חמות בטאבון
    placeBRחדרה
    076-8896227
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח מחר בשעה: 9:00
    מזמינים אתכם להתענג ולהתפנק בבאגט חם וטרי עם שניצל, פרגיות, מעורב ירושלמי, קבב, חזה עוף, שווארמה עסיסית עגל, פרגיות, הודו בשר חלק מהדרין בית יוסף, חדש בתפריט אסאדו בבאגט…
    placeBR מלחמת ששת הימים 6, חדרה
    076-8605662
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    |
    פתוח עכשיו
    שווארמה שאולי השווארמה הכי טובה בעיר. שווארמה עגל והודו בטעם מיוחד, ניתן לבצע הזמנות לארועים. אפשרות לארח קבוצות במקום. המקום כשר! מזמינים אתכם לבוא להתפנק מהשווארמה הכי…
    placeBR שכטמן 11, חדרה
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (3 מדרגים)
    הצג מספר
    שווארמה לאירועים , מסיבות , נשפים ,ימי הולדת . קייטרינג עד בית הלקוח אפשרות לקבוצות
    placeBR דוד שמעוני 49, חדרה

    עסקים נוספים נותני שירות באזור חדרה

    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    כל הבשרים שלנו בכשרות בד"צ בית יוסף (עטרה) והרב מוצפי! משלוחים החל מהשעה 18.00 בכל האזור. מסעדה כשרה למהדרין הכוללת שווארמה משובחת ומגוון בשרים על האש, ארוחות עסקיות…
    placeBR דרך ארץ 42, חריש
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    בס״דכבר מעל ל- 20 שנה שאנו עושים את מה שאנחנו אוהבים ויודעים לעשות הכי טוב... אוכל טעים, טרי ואיכותי!נהנים לתת שירות אדיב, סבלני ומקצועי לכל האנשים שבחרו ובוחרים לאכול…
    placeBR פתח תקוה 82, נתניה
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    מרכז החומוס והפול - מסעדה בשרית הכי טעימה שיש! מציעים ללקוחות מגוון רחב של שיפודים על האש, שווארמה, פלאפל וחומוס פול. שירות אישי ואדיב לכל לקוח, מחירים נוחים לכל כיס.
    placeBR ברטעה 81 45, בסמ"ה
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    חובבי ציון 28, חדרה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות שווארמה בחדרה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בחדרה: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

ממוצע דירוגים בתחום שווארמה

(4.9 מתוך 5)| 16 המלצות