העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    076-8612162
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    ברוכים הבאים אלינו "בכייף" תפריט עשיר של בשרים שניצלים, עוף בגריל, המבורגר, נקניקיות מרגז, שווארמה, פלאפל ועד ים פינוקים אצלכם בצלחת בגט/פיתה... למשלוחים נא חייגו-המקום…
    placeBR אוסישקין 1, נתניה
    076-8117528
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 9:00
    אצלנו אפשר להגיע לאכול בשני הסניפים: קדימה ותל מונד. בגטים, שניצל, מעורב, פלאפל ועוד. אצלנו שמים דגש על טריות המזון ויחס vip לכל לקוח. ניתן לבצע הזמנות גדולות בתיאום…
    placeBRנותן שירות בנתניה
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    בני ברמן 2, נתניה
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 9:00
    ברוכים הבאים לששון בכיכר!! אצלנו תוכלו למצוא את כל השניצלים, חזה עוף קבב ועוד מגוון רחב של בשרים, סלטים בפיתות, באגטים ועוד, כשרות הרב מחפוד וכשרות למהדרין. משלוחים בכל…
    הרב ריינס 47, נתניה
     הצג מספר
תוצאות נוספות

שניצליה בנתניה

אומרים שהשניצל האוסטרי, ולא הפלאפל או אפילו החומוס, הוא המאכל הלאומי של ישראל. בארץ מכינים אותו מעוף או מבשר הודו, שניהם סוגי בשר מאוד מקובלים ואהובים כאן. אין כמעט מסעדה שאין בה מנה לילדים שכוללת שניצל ופירה או צ'יפס, וגם בבית, זו מנה שקל יחסית להכין וגם מראש: מטגנים עשרה או קצת יותר חזות עוף ומקפיאים, ויש לילדים אוכל לכל השבוע.

 

שניצליות בנתניה: כי כולנו אוהבים שניצל

מי מאתנו לא אכל לפחות פעם אחת בחיים שניצל בפיתה? מדובר במנה מהירה וקלה להכנה, כך שהיא מתאימה למכירה כאוכל מהיר. כמו שווארמה או פלאפל, אפשר להוסיף לה מגוון שלם של תוספות שכוללות צ'יפס וסלט, בדיוק כמו שהישראלים אוהבים. זה אולי לא בדיוק "אוסטרי" להוסיף טחינה מעל לשניצל, אבל זה מתאים מאוד לחיך הישראלי.
אין פלא אם ככה שיש הרבה מאוד דוכני אוכל מהיר שמבוססים על שניצלים בצורות שונות, בין אם בצלחת, בבאגט, או בגרסה הכי מקומית לישראל - בפיתה. את המנה אוכלים בליווי חמוצים וסוגים שונים של סלטים ומקבלים חלבונים, פחמימות וסיבים באותה ארוחה. 
יש הרבה אנשים שמעדיפים שניצל אפילו על פני המבורגר, סוג האוכל הפופולרי, שהוא אולי מלך המזון המהיר: הנטייה לאכול פחות בשר אדום ושומני, למשל, היא חלק מזה. סיבות נוספות קשורות כמובן בהעדפת טעם, אבל לרוב לא בנושא של מחיר.
המנות מתאימים לכל כיס: מנה בפיתה תעלה (נכון לתחילת 2020) כ- 32-25 ש"ח בשניצלייה טובה ולא יקרה. מנה בבאגט עשויה לעלות יותר -  החל ב- 30 ש"ח, ומנה בצלחת, שכוללת תוספות מבושלות שונות, תעלה כ- 45 שקלים ולפעמים אפילו פחות. הדברים תלויים בגודל המנה ומספר התוספות וכן בסוג הבשר (הודו, למשל, זול יותר מעוף).  במסעדות יוקרתיות בנתניה המחירים יהיו גבוהים יותר. 

ממוצע דירוגים בתחום שניצליה

(5 מתוך 5)| 3 המלצות