העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8163157
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    רעבים? שניצל בארכה יפנק אתכם, שניצלים, שווארמה, פלאפל, סלטים כיד המלך, אוכל מוכן לשבת, טרי טרי כל סופ"ש וטעים אששש. למשלוחים נא חייגו ונגיע עד אליכם!
    placeBR דרך דגניה 47, נתניה
    09-8853535
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (3 מדרגים)
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    מזעדת מזון מהיר במקום שווארמה הכי טעימה בעיר!!! פיתות חמות באפיה עצמית. בשרים על האש. פלאפל טרי בטעם של פעם. מגוון סלטים. הטעם האיכות והטריות לא מתפשרים!!!
    placeBR פנחס לבון 30, נתניה
    076-8017672
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח בשעה: 00:00
    שף על האש מציע מבחר רחב של בשרים טריים על האש, פלאפל, ציפס, סלטים, ותוספות. אוכל חם הנעשה במקום בהמון אהבה! מחכים לכם!
    placeBR הרצל 44, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    ברוכים הבאים אלינו "בכייף" תפריט עשיר של בשרים שניצלים, עוף בגריל, המבורגר, נקניקיות מרגז, שווארמה, פלאפל ועד ים פינוקים אצלכם בצלחת בגט/פיתה... למשלוחים נא חייגו-המקום…
    placeBR אוסישקין 1, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 11:30
    בית המלך פותח את שעריו ומזמין אתכם למסעדת בשרים כשר למהדרין, השגחה של קהילות והרב מחפוד, באגטים ופיתות אפיה במקום, בשרים טריים, שווארמה, מעורב, מרגז,קבב,כבד עוף, חזה…
    placeBR הרצל 7, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 9:00
    בס״דכבר מעל ל- 20 שנה שאנו עושים את מה שאנחנו אוהבים ויודעים לעשות הכי טוב... אוכל טעים, טרי ואיכותי!נהנים לתת שירות אדיב, סבלני ומקצועי לכל האנשים שבחרו ובוחרים לאכול…
    placeBR פתח תקוה 82, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (2 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
    השווארמה של שרון היא מסעדת שווארמה איכותית בא.ת הצפוני של נתניה, המציעה מגוון בשרים על האש, סלטים טריים ועוד. מבצעים משלוחים!
    placeBR פנקס דוד 12, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4
      (2 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
    ברוכים הבאים לשף על האש! אצלנו תהנו מתפריט עשיר של בשרים על האש, שווארמה ומשלוחים. כשר בד"צ.
    placeBR צבי אלון 8, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    אנחנו מעניקים שירות אדיב ואישי לכלל לקוחותינו, רק אצלנו תאכלו שווארמה מבשר הודו נקבה במלאווח! מעבר למנת הדגל שלנו תהנו גם ממבחר בשרים על האש, כגון קבב, שניצל מעורב,…
    placeBRנותן שירות בנתניה
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
    סמילנסקי 5, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות שווארמה בנתניה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בנתניה: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

ממוצע דירוגים בתחום שווארמה

(4.9 מתוך 5)| 21 המלצות