העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    09-8853535
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (3 מדרגים)
    |
    יפתח בשעה: 8:00
    מסעדת מזון מהיר במקום שווארמה הכי טעימה בעיר!!! מעורב ירושלמי פלאפל טרי בטעם של פעם. מגוון סלטים. הטעם האיכות והטריות לא מתפשרים!!!
    placeBR פנחס לבון 30, נתניה
    076-8612162
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח בשעה: 8:00
    ברוכים הבאים אלינו "בכייף" תפריט עשיר של בשרים שניצלים, עוף בגריל, המבורגר, נקניקיות מרגז, שווארמה, פלאפל ועד ים פינוקים אצלכם בצלחת בגט/פיתה... למשלוחים נא חייגו-המקום…
    placeBR אוסישקין 1, נתניה
    076-8615077
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (2 מדרגים)
    |
    יפתח בשעה: 10:00
    השווארמה של שרון היא מסעדת שווארמה איכותית בא.ת הצפוני של נתניה, המציעה מגוון בשרים על האש, סלטים טריים ועוד. מבצעים משלוחים!
    placeBR פנקס דוד 12, נתניה
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 10:00
    שף בהרצל מציע מבחר רחב של בשרים טריים על האש, פלאפל, ציפס, סלטים, ותוספות. אוכל חם הנעשה במקום בהמון אהבה! מחכים לכם!סחורה טרייה! רמת נקיון מושלמת! וכמובן אווירה…
    placeBR הרצל 44, נתניה
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 9:00
    בס״דכבר מעל ל- 20 שנה שאנו עושים את מה שאנחנו אוהבים ויודעים לעשות הכי טוב... אוכל טעים, טרי ואיכותי!נהנים לתת שירות אדיב, סבלני ומקצועי לכל האנשים שבחרו ובוחרים לאכול…
    placeBR פתח תקוה 82, נתניה
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 4.13333333333333
      (3 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 10:00
    ברוכים הבאים לשף על האש! אצלנו תהנו מתפריט עשיר של בשרים על האש, שווארמה ומשלוחים. כשר בד"צ.
    placeBR אחד העם 14, נתניה
    הודעת ווטסאפ
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 8:00
    בא לכם על השווארמה בדרך הכי טעימה שיש!?רוצים את המלוואח שישמש לכם כלאפה עם השווארמה/שניצל/חזה עוף/פרגית ואפילו פלאפל!?הגעתם למקום הנכון !אצלנו תקבלו את השווארמלח הכי…
    placeBR הבונים 12, נתניה
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 8:00
    סמילנסקי 5, נתניה
     הצג מספר
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    שדרות פנחס לבון 30, נתניה
     הצג מספר
תוצאות נוספות

מידע על שווארמה בנתניה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בנתניה: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.