העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    09-8853535
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (3 מדרגים)
    פתוח עכשיו
    מזעדת מזון מהיר במקום שווארמה הכי טעימה בעיר!!! פיתות חמות באפיה עצמית. בשרים…
    פנחס לבון 30, נתניה
    076-8618993
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4
      (2 מדרגים)
    פתוח עכשיו
    ברוכים הבאים לשף על האש! אצלנו תהנו מתפריט עשיר של בשרים על האש, שווארמה…
    צבי אלון 8, נתניה
    076-8615077
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    פתוח עכשיו
    השווארמה של שרון היא מסעדת שווארמה איכותית בא.ת הצפוני של נתניה, המציעה מגוון…
    פנקס דוד 12, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    פתוח עכשיו
    שף על האש מציע מבחר רחב של בשרים טריים על האש, פלאפל, ציפס, סלטים, ותוספות.…
    הרצל 44, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    פתוח עכשיו
    אנחנו מעניקים שירות אדיב ואישי לכלל לקוחותינו, רק אצלנו תאכלו שווארמה מבשר…
    נותן שירות בנתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    פתוח עכשיו
    בס"דכבר מעל ל- 20 שנה שאנו עושים את מה שאנחנו אוהבים ויודעים לעשות הכי טוב...…
    פתח תקוה 82, נתניה
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    פתוח עכשיו
    סמילנסקי 5, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות שווארמה בנתניה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בנתניה: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

ממוצע דירוגים בתחום שווארמה

(4.9 מתוך 5)| 16 המלצות