חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שניצליה בנתניה

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור נתניה
השניצל של כושי
השניצל של כושי
טלפון: 076-8119623
התע"ש 26, כפר סבא
פתוח עד השעה: 18:00
השניצל של כושי המוכר והידוע הגיע גם לכפר סבא , בואו להינות מהבאגט הכי טעים במדינה , עם השירות הטוב ביותר!!!! מאות ביקורות לא טועות!! משלוחים : כפר סבא, הוד השרון, רעננה. אצלנו ניתן למצוא מגוון רחב של מאכלים, שניצלים, המבורגרים, מעורב, חזה עוף, קבב, שווארמה על הפלאנצ'ה, טונסאי.תוספות חמות וטעימות + סלטים !!!
נותן שירות באזור נתניה
טיים עוף
טיים עוף
טלפון: 076-8015362
שטמפפר 10, נתניה
פתוח עד השעה: 23:30
המסעדה מציע לכם עסקיות ומבצעים משתלמים של מנות שניצל ועוף – ההתמחות שלנו, בהכנת כל מה שקשור לעוף – שניצל, חזה עוף, כנפי עוף, נודלס עם עוף, חזה עוף מוקפץ, שניצלונים לילדים ועוד. כנסו לתפריט המשלוחים שלנו ותוכלו לראות את כל העסקיות והמבצעים שאתם יכולים ליהנות מהם, במגשית או בבגט טרי ועמוס בכל טוב.
נותן שירות באזור נתניה
בכייף
בכייף
טלפון: 076-8612162
אוסישקין 1, נתניה
בתאום מראש
ברוכים הבאים אלינו "בכייף" תפריט עשיר של בשרים שניצלים, עוף בגריל, המבורגר, נקניקיות מרגז, שווארמה, פלאפל ועד ים פינוקים אצלכם בצלחת בגט/פיתה... למשלוחים נא חייגו-המקום כשר בהשגחת הרבנות.
השניצליה עיר ימים בע"מהשניצליה עיר ימים בע"מ
בני ברמן 2, נתניה
השניצליה , סניף עיר ימיםהשניצליה , סניף עיר ימים
בני ברמן 2, נתניה

אומרים שהשניצל האוסטרי, ולא הפלאפל או אפילו החומוס, הוא המאכל הלאומי של ישראל. בארץ מכינים אותו מעוף או מבשר הודו, שניהם סוגי בשר מאוד מקובלים ואהובים כאן. אין כמעט מסעדה שאין בה מנה לילדים שכוללת שניצל ופירה או צ'יפס, וגם בבית, זו מנה שקל יחסית להכין וגם מראש: מטגנים עשרה או קצת יותר חזות עוף ומקפיאים, ויש לילדים אוכל לכל השבוע.

 

שניצליות בנתניה: כי כולנו אוהבים שניצל

מי מאתנו לא אכל לפחות פעם אחת בחיים שניצל בפיתה? מדובר במנה מהירה וקלה להכנה, כך שהיא מתאימה למכירה כאוכל מהיר. כמו שווארמה או פלאפל, אפשר להוסיף לה מגוון שלם של תוספות שכוללות צ'יפס וסלט, בדיוק כמו שהישראלים אוהבים. זה אולי לא בדיוק "אוסטרי" להוסיף טחינה מעל לשניצל, אבל זה מתאים מאוד לחיך הישראלי.
אין פלא אם ככה שיש הרבה מאוד דוכני אוכל מהיר שמבוססים על שניצלים בצורות שונות, בין אם בצלחת, בבאגט, או בגרסה הכי מקומית לישראל - בפיתה. את המנה אוכלים בליווי חמוצים וסוגים שונים של סלטים ומקבלים חלבונים, פחמימות וסיבים באותה ארוחה. 
יש הרבה אנשים שמעדיפים שניצל אפילו על פני המבורגר, סוג האוכל הפופולרי, שהוא אולי מלך המזון המהיר: הנטייה לאכול פחות בשר אדום ושומני, למשל, היא חלק מזה. סיבות נוספות קשורות כמובן בהעדפת טעם, אבל לרוב לא בנושא של מחיר.
המנות מתאימים לכל כיס: מנה בפיתה תעלה (נכון לתחילת 2020) כ- 32-25 ש"ח בשניצלייה טובה ולא יקרה. מנה בבאגט עשויה לעלות יותר -  החל ב- 30 ש"ח, ומנה בצלחת, שכוללת תוספות מבושלות שונות, תעלה כ- 45 שקלים ולפעמים אפילו פחות. הדברים תלויים בגודל המנה ומספר התוספות וכן בסוג הבשר (הודו, למשל, זול יותר מעוף).  במסעדות יוקרתיות בנתניה המחירים יהיו גבוהים יותר. 

המשך קריאה