חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה באזור באר שבע והנגב

(9 תוצאות)
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
הפלאפל של איתן
הפלאפל של איתן
טלפון: 076-8019749
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
ייפתח ביום ראשון בשעה: 11:00
״עשיתי הזמנה טלפונית, לקח קצת זמן לתפוס אותם , בסופו של דבר המנות היו מוכנות מהר וגם טעימות!!״
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
התימני
התימני
טלפון: 076-8606042
שופמן גרשון 15, באר שבע
פתוח עד השעה: 16:00
שווארמה עגל והודו ופלאפל טרי ונקי יום יום רק אצלנו!! מבחר של בשרים על האש, עיסקיות, בבאגטים/פיתות. בר סלטים עשיר, כשר משלוחים באזור.
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
מסעדת הטאבון
מסעדת הטאבון
טלפון: 076-8162905
פתוח עד השעה: 00:00
הגעתם למסעדת הטאבון-אצלנו תהנו משאוורמה איכותית וטרייה מבשר עגל, עוף או הודו לבחירתכם, מגוון שיפודי פרגית, קבב ועוד וכמובן מגוון סלטים טריים הנחתכים ומטובלים במקום. שתיה קרה וקלה. אצלנו ההקפדה על הניקיון ואיכות המזון היא מעל הכל.טעים טרי נקי ובשפע! מחכים לכם.להזמנת משלוח ולפרטים נוספים חייגו עכשיו! שווארמה ,בשרים על האש
שווארמה בובלילשווארמה בובליל
(1 המלצות)
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
בתאום מראשאכלתי הרבה שווארמות כזאת עוד לא טעמתי
גלריהגלריה
שאוורמה בית קמאשאוורמה בית קמא
נותן שירות באזור באר שבע והנגב
פלאפל שווארמה הכרםפלאפל שווארמה הכרם
הע''ל 30, באר שבע
מרכז השווארמהמרכז השווארמה
אזור התעשייה 995, דימונה
שווארמה הכל בורא עולםשווארמה הכל בורא עולם
בורנשטיין צבי 800, ירוחם
ייפתח ביום ראשון בשעה: 11:00ברוכים הבאים לשווארמה הכל בורא עולם! שווארמה כשרה למהדרין , שניצל מפנק עם מגוון תוספות וסלטים חופשי ועוד. שירות מקצועי ואיכות

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה באזור באר שבע והנגב: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה