העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8621389
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח בשעה: 10:00
    רעב? רוצה משלוח לבית לעבודה? התקשר עכשיו להזמנה! פלאפל ושווארמה בטעם מיוחד ממתכון סודי שעובר בדורי דורות. במקום מוגשות עוד מגוון מנות מיוחדות כמו שניצל סביח ומבחר בשרים…
    placeBR הע"ל 30, באר שבע
    076-8015320
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח בשעה: 8:00
    יאללה שווארמה מזמין אתכם לחגיגת בשרים בבגט / לאפה / אפייה במקום, שווארמה, שיפודים על האש, פלאפל ועוד ים פינוקים... למשלוח נא חייגו
    placeBR מרכז גילת 42, באר שבע
    076-8606042
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    יפתח בשעה: 8:00
    פלאפל טרי ונקי יום יום רק אצלנו!! מבחר של בשרים על האש, עיסקיות, בבאגטים/פיתות. בר סלטים עשיר, כשר משלוחים באזור.
    placeBR שופמן גרשון 15, באר שבע
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (2 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 8:00
    ברוכים הבאים לשיפודייה של אטיאס כשר בהשגחת הבד"ץ. מסעדת בשרים ושיפודייה מזמינים אתכם לבוא ולהתפנק, להתענג בשפע של מנות בשריות, מנות גריל קלאסיות, שווארמה, שעשויות מאותו…
    placeBR אברהם אבינו 21, באר שבע
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 8:00
    הפלאפל של מיטל ( אסולין ) פלאפל מספר 1 ! חובה לבקר. שווארמה, קבאב, פרגיות שניצל טרי, חזה עוף, קבאב ביתי. טונה טוניסאיסת , קוסקוס ביתי אורגיניל, קיימת אפשרות למשלוחים עד…
    placeBR יצחק בן צבי 1, באר שבע
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 1.2
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 9:00
    בנדורה היא שילוב מנצח של בשר שווארמה איכותי, אשר שוכב על גחלים וניצלה בצורה מסורתית, המעניק לבשר השווארמה טעמים וארומה ייחודיים, טעמים המגיעים אלנו מהכפרים הרחוקים של…
    placeBR גרנד קניון, באר שבע
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (3 מדרגים)
    הצג מספר
    שדרות יוהנה ז'בוט 30, באר שבע
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    הע''ל 30, באר שבע
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות שווארמה בבאר שבע

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בבאר שבע: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

ממוצע דירוגים בתחום שווארמה

(4.4 מתוך 5)| 18 המלצות