חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בראש פינה

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור ראש פינה
אדום וטרי הקצבייה שלך בצפת
אדום וטרי הקצבייה שלך בצפת
טלפון: 076-8884106
הפלמ"ח 88, צפת
פתוח עד השעה: 13:00
בשר איכותי וכשר בהשגחת הרב מחפוד, עטרה וחלק - להתענג ולשבוע ישירות אליכם לצלחת,בשר איכותי וטרי יום יום ,מחירים הוגנים ושירות משלוחים באזור,הנחות ומבצעים לכבוד שבת קודש וחגים,חייגו להזמנות והמשלוח בדרך!!! עופות ובשרים,נתחים טריים ועסיסיים חייגו כשרויות מהודרות!!!
נותן שירות באזור ראש פינה
איטליז אל לאחם-דיר חנא
איטליז אל לאחם-דיר חנא
טלפון: 052-5895566
דיר חנא
פתוח עד השעה: 07:00
אצלנו באטליז תמצאו את כל סוגי הבשר והעופות,בשר למנגל,מעושן,מיושן,גריל עוף,בשר מטפונה תמצאו רק אצלנו, בנוסף גם תוכלו להנות מבילוי אצלנו בחווה עם אפשרות לעל האש במקום,סמוך לקצביה יש טעימת גבינות טריות יחס אישי וחם , מחכים לכם בדיר חנא לאירוח שלא תשכחו...,תנסו אותאנו
נותן שירות באזור ראש פינה
משק אנקווה בגולן - מושב אליעד
משק אנקווה בגולן - מושב אליעד
טלפון: 076-8606216
אלי על 1, אלי עד
בתאום מראש
״מקום מדהים, בשר ושירות ברמה הכי גבוהה שיש״

עסקים נוספים נותני שירות באזור ראש פינה

נותן שירות באזור ראש פינהאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
פתוח עד השעה: 14:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
דוריס קצבים אחזקות בע"מדוריס קצבים אחזקות בע"מ
כביש ראשי 9003, ראש פינה
שמקה הקצב בעמשמקה הקצב בעמ
כביש ראשי 4490, ראש פינה
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בראש פינה?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בראש פינה יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בראש פינה מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בראש פינה, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בראש פינה לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בראש פינה, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה