העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (1 מדרגים)
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 7:00
      מהיום בשר איכותי וירקות טריים קונים במקום אחד - במחירי שוק!!
      placeBR נותן שירות באזור ראשון לציון
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 8:30
      בת הקצב הינה קצביית בוטיק ומעדניית בשר הדואגת ומפנקת את לקוחותיה בבשר מובחר, טרי,בשירות אקסטרה,טיפים על הכנת הבשר, מתכונים מעבר לאלה שרשומים באתר וטכניקות שונות על מנת…
      placeBR נותן שירות באזור הרצליה
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 4.85714285714286
        (7 מדרגים)
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 8:00
      נתח קצבים פתח תקווהקצבייה מעדניה - משווקים את כל סוגי הבשרים טריים וקפואים בכל סוגי הכשרויות. אצלנו תמצאו מבחר בשרים ברמה הגבוהה ביותר בדגש על טריות, ניקיון ויחס אדיב.
      placeBR נותן שירות באזור פתח תקווה
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 5
        (1 מדרגים)
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 8:00
      מעדניית גלובוס נמצאת בנוף הגליל - אטליז, מעדנייה, סלטים ועוד מגוון מוצרים שווים בחנות, שירות אדיב ומקצועי לכל מגוון לקוחותינו, חייגו עכשיו לפרטים נוספים.
      placeBR נותן שירות באזור נצרת עילית נוף הגליל
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר |
      יפתח מחר בשעה: 8:00
      ברוכים הבאים לביס בשר בבסמת טבעון האטליז הכי טוב בכל האזור-מחירים ללא תחרות. אצלנו תמצאו עוף שלם,פרגיות,כנפיים,כבד עוף,בשר כבש,בשר עגלה טחון ועוד... מבחר עשיר וייחודי…
      placeBR נותן שירות באזור בסמת טבעון
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 8:00
      מציע את כל סוגי הבשרים והעופות במחירים מיוחדים, טרי ונקי מדי יום! שירות אדיב, אמין ומקצועי. חייגו לפרטים.
      placeBR נותן שירות באזור נצרת
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 8:00
      מעדני הכי טרי - בהנהלת יניב חיון. בשר, עופות, דגים ושאר מוצרים איכותיים וטריים יום יום. אצלנו תהנו מהשירות והנסיון של יניב. ניתן לפנות אלינו טלפונית או דרך דף עסקי זה.…
      placeBR נותן שירות באזור ירושלים
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 4.8
        (7 מדרגים)
      הצג מספר |
      יפתח בשעה: 9:00
      ברוכים הבאים לקצביית פרה אדומה בירושלים! מוזמנים לבוא ולהנות מחוויה בשרית ממגוון מוצרי הבוטיק, הכשרים מהודרים מחפוד עטרה מוצפי ועוד. ממוקמים במתחם תחנק הדלק פז (סמוך…
      placeBR נותן שירות באזור ירושלים
      שלח לי פרטים לנייד
      דירוג העסק הנוכחי: 0
        אין דירוגים
      הצג מספר |
      יפתח ביום ראשון בשעה: 8:00
      אטליז בהשגחת הרב מחפוד שילט"א - אנטריקוט, צלעות, פרגיות, עוף, המבורגר ועוד... בנוסף מעדנייה - מבחר יינות צרפתיים, דגים מעושנים וסלטים לשבת, פסטרמה, של הרב רובין גפילטע…
      placeBR נותן שירות באזור ירושלים
    תוצאות נוספות

    מחירון אטליזים מומלץ

    b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
    אנטרקוט בשר טרי 160 - 195 ₪
    סינטה 140 - 179 ₪
    קבב - ביתי רומני וכד' ללא בשר כבש 80 - 89 ₪
    קבב טלה 80 - 89 ₪
    * המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

    אודות אטליזים

    אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

     

    איך למצוא קצביה מומלצת?

    אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

    בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, מקומות מומלצים רבים מחזיקים לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

    נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

    מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

    למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

    ממוצע דירוגים בתחום אטליזים

    (4.6 מתוך 5)| 791 המלצות