חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בכרמיאל

(10 תוצאות)
נותן שירות באזור כרמיאל
קצביית הכהן
קצביית הכהן
טלפון: 076-8607541
הגליל 24, כרמיאל
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:30
קצביית הכהן - קצביה כשרה למהדרין מציעה מבחר בשרים ועופות טריים, כל סוגי הבשרים, מחלקת קפואים, דגים, רטבים ותבלינים. ניתן לבצע הזמנות ומשלוחים. שירות אדיב ומקצועי לכל מגוון לקוחותינו.
נותן שירות באזור כרמיאל
בית הבשר רפאלי
בית הבשר רפאלי
טלפון: 076-8109137
הגליל 24, כרמיאל
פתוח עד השעה: 13:00
״שירות מהיר ואדיב, הכל מגיע מסודר מאורגן ונקי״
נותן שירות באזור כרמיאל
הקצביה - בוטיק בשרים ויותר
הקצביה - בוטיק בשרים ויותר
טלפון: 076-8882169
החרושת 10, מעלות תרשיחא
פתוח עד השעה: 15:00
״קיבלתי יחס חם, המחיר היה מצוין, מוצרים טובים, נהניתי לקנות אצלכם״

עסקים נוספים נותני שירות באזור כרמיאל

נותן שירות באזור כרמיאלמשק אנקווה בגולן - מושב אליעדמשק אנקווה בגולן - מושב אליעד
(6 המלצות)
אלי על 1, אלי עד
בתאום מראשמקום מדהים, בשר ושירות ברמה הכי גבוהה שיש
גלריהגלריה
נותן שירות באזור כרמיאלנתח אדוםנתח אדום
הצורף 7, מגדל העמק
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00נתח אדום החנות והמפעל נמצאים במגדל העמק באזור תעשיה, אצלנו תמצאו את מגוון הבשרים לעל האש בייצור מיוחד בטעם ביתי שלא תמצאו בשו
נותן שירות באזור כרמיאלאטליז בוטיק אלשעביאטליז בוטיק אלשעבי
פתוח עד השעה: 20:00מגוון רחב של בשרים: בקר, כבש, עופות, בשרים קפואים ועוד. משלוחי בשר טרי עד הבית. אלשעבי אטליז כפרי מתאפיין בקיצוב המודרני. נ
בשרל'ה כרמיאל בע"מבשרל'ה כרמיאל בע"מ
התעשיה 25, כרמיאל
הראל שי - בשרלה כרמיאלהראל שי - בשרלה כרמיאל
התעשיה 25, כרמיאל
וונג שו תעשיות בע"מוונג שו תעשיות בע"מ
(4 המלצות)
החרמש 9, כרמיאל
אני לקוח של וונג שו..המכירות עלו בזכותכם עלו והצליחו ..כל הכבוד
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בכרמיאל?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בכרמיאל יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בכרמיאל מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בכרמיאל, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בכרמיאל לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בכרמיאל, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה