חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה בבני ברק

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור בני ברק
פיתה היט
פיתה היט
טלפון: 076-8016562
מבצע קדש 55, בני ברק
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
פיתה היט הינה שיפודיה כשרה בכשרות מהדרין המציעה מבחר עשיר של בשרים על האש, שווארמה וסלטים כיד המלך. המנות מוצעות בפיתה/לאפה/צלחת. ניתן לערוך משלוחים באזור.
נותן שירות באזור בני ברק
שווארמה הזקן
שווארמה הזקן
טלפון: 076-8108215
אהרונוביץ' 12, בני ברק
ייפתח בשעה: 20:00
רעבים? מחפשים עסק עם אוכל טעים, טרי וכשר? בשווארמה הזקן תקבלו מגוון מנות של שווארמה, שניצל, חזה עוף ופרגיות עסיסיים וחמים בטיבול מושלם במגוון כריכים: באגט, פיתה, לאפה, חמגשית וצלחת. אצלנו יש גם ישיבה במקום וגם אופציה עם משלוחים פנימיים או דרך WOLT. המקום כשר בכשרות הרב לנדא. הגיעו אלינו- מחכים לכם
נותן שירות באזור בני ברק
שיפודי- נתנאל
שיפודי- נתנאל
טלפון: 076-8118156
בנימין שמוטקין 8, ראשון לציון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 11:00
שיפודי נתנאל, שמחים וגאים להגיש לכם תפריט מגוון מהמטבח הישראלי והבוכרי לצד סלטים טריים שנעשים במקום.המסעדה מציעה חדר VIP מפנק לאירועים מ-40 עד 90 איש. ,מסעדת בשרים ומטבח בוכרי.שפע עשיר של בשרים, עסקיות בישיבה במקום, מגוון דילים, ויריד אוכל מוכן בכל יום שישי לשבת, מסעדה כשרה להזמנות חייגו *9089
אביסלע שווארמהאביסלע שווארמה
עזרא 4, בני ברק

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בבני ברק: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה