העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    08-9474293
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (2 מדרגים)
    |
    יפתח בשעה: 10:00
    מיני איטליה גלידריה איטלקית בתוצרת עצמית, ממש כמו באיטליה !!! מגוון ענק של גלידות בטעמים שכולם אוהבים. וקפה איטלקי אמיתי ! בנוסף מגישים קרפ צרפתי, וופל בלגי אגדי,…
    placeBRנותן שירות בבת ים
    076-8116992
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    Cookie cream הגיעה לחולון! גלידריה איכותית וטעימה כשרה למהדרין - בתפריט ניתן למצוא גלידה טבעונית מפנקת, קינוחים שווים במיוחד, עוגות, קרמים, יוגורט בשלל טעמים ותוספות,…
    placeBRנותן שירות בבת ים
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    דרך בן גוריון 87, בת ים
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    דרך בן גוריון 77, בת ים
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 1
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    דרך בן גוריון 115, בת ים
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    בלפור 123, בת ים
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    בלפור 123, בת ים
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    גלידת ויקטורי טיילת בת ים ממוקמת לצידי הנוף המדהים של הטיילת, אצלנו תוכלו להנות ממבחר גלידות איכותיות וטעימות, מבחר של קינוחים מפנקים, סופלה, קרפ צרפתי, וופל בלגי ועוד.…
    דרך בן גוריון 77, בת ים
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (3 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    שטיסל (אלדו לשעבר) חולון. בא לכם משהו מתוק? הגעתם למקום הנכון גלידריה שטיסל - (אלדו לשעבר) נמצאים בתוך תחנת דלק פז. מגוון רחב של מאפים וקינוחים. וופל בלגי, קרפ, טוסטים,…
    שד לוי אשכול 1, חולון
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות גלידריות בבת ים

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום בבת ים?

בבת ים יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי.