חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה בנצרת

(8 תוצאות)
נותן שירות באזור נצרת
شوارما العنوتي שוארמה ענותי
شوارما العنوتي שוארמה ענותי
טלפון: 076-8107472
כרם אראס 3, כפר כנא
ייפתח בשעה: 10:00
רעבים? בואו אלינו לאכול וליהנות! השווארמה הכי טעימה בכפר כנא והסביבה, בשר משובח, טרי ואיכותי בטעם מעולה, כולל סלטים ושתיה קרה. צוות עובדים אדיב שיעניק לכם שירות מכל הלב. מוזמנים להגיע, נשמח לראותכם בין לקוחותינו. لاكله الطيبة من بيتها الطيب ..باشهى الوجبات والشوارما وطبّـات الدجـاج الفـاخره..وباقة من السلطات الفرش بمذاق الشيف داخل المطعم...الباجيت خبيز فوري والطعم مميز..كفركنا - الشارع الرئيسي ، عمارة ابراهيم الخليل
נותן שירות באזור נצרת
פלאפל ושוארמה ג'באלי
פלאפל ושוארמה ג'באלי
טלפון: 04-6552180
כיכר המעיין, נצרת
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
״אחלה מסעדה ואחלה אוכל מספר 1 בארץ .״
נותן שירות באזור נצרת
שווארמה ופלאפל עפיפי
שווארמה ופלאפל עפיפי
טלפון: 076-8019831
נצרת 581 11, נצרת
ייפתח בשעה: 09:00
בא לך פלאפל ושווארמה טעימה? השווארמה הכי טעימה בעיר נצרת... טרי ואיכותי עם טעם ייחודי ומתכון סודי. שירות אדיב וחם לכל לקוח, בעלי וותק של שנים בתחום.. שווארמה ופלאפל
שווארמה כלבו בשרשווארמה כלבו בשר
נצרת
מסעדת שוארמה:סוגי השוארמה הודו כבש פרגית ...על האש סטיקים פילה חזה עוף חזה הודו ......הכי זול בנצרת מסעדת שוארמה:ל סוגי הש

עסקים נוספים נותני שירות באזור נצרת

נותן שירות באזור נצרתשווארמה פרג' FARAJשווארמה פרג' FARAJ
מגאר 263 3, מגאר
בתיאום טלפונירעבים? בואו אלינו לאכול וליהנות, השווארמה הכי טעימה בכפר מגאר והסביבה, עסק משנת 1976, משווארמה עגל והודו, גריל , פלאפל, שני
גלריהגלריה
נותן שירות באזור נצרתמסעדת טומסיסמסעדת טומסיס
(1 המלצות)
עצמון 9006, נצרת עילית
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00הכל מעולה הכל והשירות ממש טוב
נותן שירות באזור נצרתשווארמה ממאמיהשווארמה ממאמיה
מעלה כמון 2, כרמיאל
ייפתח בשעה: 11:00שווארמה מאמא מיה במתחם ביג בכרמיאל, ובה מוגשות המנות האהובות על כל ישראלי: שווארמה איכותית, של בשר הודו ועגל פרגיות, חזה עוף,
שווארמה שעבישווארמה שעבי
(3 המלצות)
נצרת 176 1, נצרת
ייפתח בשעה: 10:00ברוכים הבאים! אהלן וסהלן! מזמינים אתכם לבוא להתפנק בשווארמה הכי טעימה באזור, עגל, כבש, הודו והכל בפיתה, לאפה, מגשית או צלחת,
גלריהגלריה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בנצרת: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה