העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    076-8616700
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    מיסטר דונר שווארמה טורקית מבשר כבש ועגל טרי/ תפוח אדמה אפוי בשיטה הטורקית(קומפיר)/ שניצל ביתי/חזה עוף על הפלטה/ סלטי בריאות ועוד .. שווארמה בתיבול מיוחד,וחיתוך מיוחד.…
    נותן שירות בנצרת עילית נוף הגליל
    076-8019831
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    בא לך פלאפל ושווארמה טעימה? השווארמה הכי טעימה בעיר נצרת... טרי ואיכותי עם טעם ייחודי ומתכון סודי. שירות אדיב וחם לכל לקוח, בעלי וותק של שנים בתחום..
    נותן שירות בנצרת עילית נוף הגליל
    076-8162315
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    ברוכים הבאים! אהלן וסהלן! מזמינים אתכם לבוא להתפנק בשווארמה הכי טעימה באזור, עגל, כבש, הודו והכל בפיתה, לאפה, מגשית או צלחת, פלאפל חם וטרי, מבחר סלטים עשיר, ציפס, שתייה,…
    נותן שירות בנצרת עילית נוף הגליל
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    מסעדה כשרה למזון מהיר ופלאפל הכי טעים והכי ותיק 40 שנות וותק!!! כל סוגי הבשרים על האש: חזה עוף, פרגיות, שניצלים, שווארמה ועוד. מגוון סלטים וחומוס טעים טעים בצלחת.…
    עצמון 9006, נצרת עילית
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    אצלנו תקבלו שווארמה איכותית ברמה הכי גבוהה שיש. פיתות ובגטים בהכנה עצמית, סלטים ללא הגבלה, שתיה מכל הסוגים, מציעים שווארמה הודו בצלחת, בגט וגם בפיתה. מבצעים משלוחים לכל…
    נותן שירות בנצרת עילית נוף הגליל
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    שווארמה מאמא מיה במתחם ביג בכרמיאל, ובה מוגשות המנות האהובות על כל ישראלי: שווארמה איכותית, של בשר הודו ועגל פרגיות, חזה עוף, פלאפל,קבב,המבורגר ,מעורב ירושלמי , שניצל…
    נותן שירות בנצרת עילית נוף הגליל
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    מסעדת אבו גאנם נצרת עילית - חומסיה טעימה וטרייה, המציעה תפריט רחב ומגוון של כל סוגי החומוס. ניתן למצוא שקשוקת הבית, פיתה עם זעתר, גבינה, בגטים, חומוס פול, שניצל, חזה…
    מעלה יצחק, נצרת עילית
תוצאות נוספות

אודות שווארמה בנצרת עילית נוף הגליל

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בנצרת עילית נוף הגליל: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

ממוצע דירוגים בתחום שווארמה

(5.0 מתוך 5)| 13 המלצות