העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    076-8026947
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 1
      (1 מדרגים)
    |
    יפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
    מסעדת על הגריל - מסעדת על הגריל הינה מסעדה בשרית, בשפלה ובדרום, מסעדה בירוחם רחוב בורנשטיין 17, תפריט עשיר ומגוון, אוכל טרי וטעים. במסעדה איזור עישון, אווירה טובה…
    placeBR בורנשטיין צבי 17, ירוחם
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    הצג מספר |
    יפתח בשעה: 8:00
    חמי יואב הממוקם בין קרית גת לאשקלון,אתר מרחצאות של מים תרמו-מינרלים טבעיים, עשירים בגופרית וסגולות מרפא.האתר מקורה ו11 בריכות שונות,סאונות,גקוזי ועיסוי מיימי.מציע מגוון…
    placeBRנותן שירות בירוחם
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    אליהו הנביא 7, ירוחם
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

מחירון מסעדות בשר מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 41 - 45 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 36 - 38 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר 38 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 27 - 29 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי המבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

אודות מסעדות בשר בירוחם

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בירוחם מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בירוחם ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בירוחם מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בירוחם: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

ממוצע דירוגים בתחום מסעדות בשר

(4.7 מתוך 5)| 53 המלצות