העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
  • הצגת תוצאות לפי:

סוגי בשרים

    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב

    עסקים נוספים נותני שירות באזור באר יעקב

    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב
    נותן שירות באיזור באר יעקב
    שיפודי שלמה המלך
    פתוח עד השעה: 00:00
    placeBR הרב עוזיאל 34, באר יעקב
    בשיפודי שלמה המלך תוכלו להינות ממגוון הבשרים שאנחנו מגישים יחד עם זאת מגוון הסלטים שלנו. בשיפודי שלמה המלך מוצעות מגוון עסקיות המוגשות לארוך כל שעות היום. וכמובן שכל…
    ...050-950
    מסעדת בלאגן
    ייפתח מחר בשעה: 20:00
    placeBR מס דני 16, רמלה
    מחפשים מסעדה טובה ברמלה? מוזמנים להגיע למסעדת בלאגן ברמלה עם כל סוגי הבשרים ,שווארמה ,עופות בגריל ,ציפס ,כל סוגי הסלטים ,ועוד.. כמובן הכל נקי נקי וטרי כל יום וברמה גבוהה…
    ...054-215
תוצאות נוספות

מחירון מסעדות בשר מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 41 - 45 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 36 - 38 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר 38 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 27 - 29 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי המבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

מידע על מסעדות בשר בבאר יעקב

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בבאר יעקב מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בבאר יעקב ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בבאר יעקב מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בבאר יעקב: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.