חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר באשקלון

(7 תוצאות)
נותן שירות באזור אשקלון
לבונה גריל ישראלי
לבונה גריל ישראלי
טלפון: 076-8023744
יסודי עזרא 1, אשקלון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
״מאוד מומלץ!!!!״
נותן שירות באזור אשקלון
ביג פלאפל שווארמה
ביג פלאפל שווארמה
טלפון: 076-8612244
אזור תעשיה ומלאכה 735, אשקלון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00
ב"ביג פלאפל שווארמה" תמצאו שווארמה מכל הסוגים, פלאפל טרי, מגוון סלטים עשיר, חומוס פול ועוד. שירות אדיב ומקצועי.
נותן שירות באזור אשקלון
אליקוס
אליקוס
טלפון: 052-8099949
אלי כהן, אשקלון
ייפתח בשעה: 19:00
״פצצההה ״

עסקים נוספים נותני שירות באזור אשקלון

נותן שירות באזור אשקלוןמאמא צביה קייטרינג/ מסעדהמאמא צביה קייטרינג/ מסעדה
(4 המלצות)
שבטי ישראל 5, נתיבות
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00רוצהה לפרגן להם מכל הלבב ,שירות מדהים ומזמין, הקוסקוס נדיררר!!אין ספק שאעבור בנתיבות יכנס ויאכל אצל מאמא צביה😋😋
גלריהגלריה
נותן שירות באזור אשקלוןדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיקדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
(6 המלצות)
שדה יואב, שדה יואב
פתוח עד השעה: 17:00נהניתי מהשירות
אתראתר
איסטנבול - מסעדה בשרית וסטקיה , וסטקייהאיסטנבול - מסעדה בשרית וסטקיה , וסטקייה
דוד רמז 28, אשקלון
שיפודי האווזשיפודי האווז
אזור תעשיה ומלאכה 2006, אשקלון
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באשקלון מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באשקלון ובמרכז העיר.
מסעדות בשר באשקלון מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר באשקלון: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה