העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
    076-8607208
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (6 מדרגים)
    |
    פתוח עכשיו
    פתוח בתקופת הקורונה - ישיבה מרווחת בחוץ, איסוף עצמי ומשלוחים. מסעדה איטלקית כשרה + פיצה איכותית. פיצה שופ נתניה מציעה לכם מגוון מגרה של פיצות בוטיק בסגנון איטלקי, בנוסף…
    placeBR בן עמי 10, נתניה
    076-8016091
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    מסעדה איטלקית משובחת שנוסדה על טהרת האיכות, כדי להביא לכם אוכל איטלקי אמיתי, במחיר הוגן ובלי להתפשר על הטעם, האיכות, וטריות המזון. כל חומרי הגלם איכותיים וטריים יום-יום!…
    placeBR שד ניצה 8, נתניה
    076-8619842
    דירוג העסק הנוכחי: 4.80357142857143
      (28 מדרגים)
    |
    פתוח עכשיו
    לה קוסטה מסעדה איטלקית המציעה מגוון מאכלים מהמטבח האיטלקי. אנו מזמנינים אתכם לבוא להתפנק בארוחות איטלקיות ומטבח עשיר עם תפריט מענג של פיצות עם מבחר תוספות, פסטות…
    placeBRנותן שירות בנתניה
    דירוג העסק הנוכחי: 4.85
      (4 מדרגים)
    הצג מספר
    הרצל 10, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (2 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    שדרות גיבורי ישרא 17, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    הצג מספר
    האומנות 9, נתניה
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

מחירון מסעדות איטלקיות מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי המבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

מידע על מסעדות איטלקיות בנתניה

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בנתניה? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בנתניה,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

ממוצע דירוגים בתחום מסעדות איטלקיות

(4.9 מתוך 5)| 44 המלצות