חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות איטלקיות בנתניה

(8 תוצאות)
נותן שירות באזור נתניה
פיצה לוקה
פיצה לוקה
טלפון: 076-8620612
ייפתח בשעה: 00:99
פיצה לוקה היא פיצריה ומסעדה איטלקית, חלבית, וכשרה למהדרין. אנו מציעים שירות משלוחים בנתניה כפר ידידיה, בית יצחק, נתניה והסביבה. אצלנו תוכלו למצוא פיצה ללא גלוטן, פיצה אישית, פיצה נפוליטנית ועוד. מספקים גם אפשרויות ישיבה במקום, חניה נוחה, גישה לנכים ושירות מצוין לדוברי שפות. ניתן להזמין גם סלטים ומאפים טריים. שעות פתיחה: א-ה 09:00-21:30, ו 09:00-14:00, ש 00:99-23:00. מחכים לכם בפיצה לוקה! פיצה כשרה למהדרין.
נותן שירות באזור נתניה
לה קוסטה אוכל איטלקי
לה קוסטה אוכל איטלקי
טלפון: 076-8619842
נחל איילון 20, צור יצחק
ייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
״אוכל טעים ואיכותי. שירות טוב ומהיר״
נותן שירות באזור נתניה
לה פיאצה - מסעדה איטלקית כשרה
לה פיאצה - מסעדה איטלקית כשרה
טלפון: 076-8016091
שד ניצה 8, נתניה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 12:00
מסעדה איטלקית משובחת שנוסדה על טהרת האיכות, כדי להביא לכם אוכל איטלקי אמיתי, במחיר הוגן ובלי להתפשר על הטעם, האיכות, וטריות המזון. כל חומרי הגלם איכותיים וטריים יום-יום! חייגו. La Piazza Netanya invites you to come and taste its wide choice of Kosher Italian specialities in a cosy and warm decor.
קזה מיה בע"מקזה מיה בע"מ
(3 המלצות)
הרצל 10, נתניה
פיצה גמבהפיצה גמבה
(2 המלצות)
שדרות גיבורי ישרא 17, נתניה
ייפתח בשעה: 10:00מעולה
נובה ג'ויה בע"מנובה ג'ויה בע"מ
האומנות 9, נתניה
Casa JiuliaCasa Jiulia
(1 המלצות)
הרצל 2, נתניה
ייפתח ביום ראשון בשעה: 12:00רעבים? מחפשים מסעדה איכותית לארוחה מושלמת? אנחנו כאן לשירותכם! מציעים תפריט עשיר ומגוון, מנות העשויות מחומרי הגלם האיכו
גלריהגלריה
נובה ג''ויה בע"מנובה ג''ויה בע"מ
נתניה
עסקית צהריים 44 - 88 ₪
פוקאצ'ה 17 - 23 ₪
סלט כמנה ראשונה 33 - 49 ₪
קרפצ'יו דג או בשר 47 - 52 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

 

מה מזמינים במסעדה איטלקית בנתניה? איזה יין שותים? 

איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בנתניה,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
 

המשך קריאה