העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 5
      (1 מדרגים)
    |
    פתוח עכשיו
    הקיוסק שיהיה לך בו מזל! סיגריות, שתיה קלה, פיצוחים, חטיפים וכל מה שצריך כאן ועכשיו, על הדרך שלכם! תהנו ממגוון כריכים מאפים סלטים בהרכבה אישי. מיץ תפוזים מיץ גזר מיץ…
    placeBR אהרונוביץ ראובן 44, בני ברק
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    אוהבים גלידה? לא מתפשרים על איכות ועל כשרות? חדש בבני ברק! יוגולי - גלידריה בכשרות בד"צ המשלבת מגוון טעמים, גלידה עם פירות, תוספות, פרוזן יוגורט ומגוון מתוקים: קרפים,…
    placeBRנותן שירות בבני ברק
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 0
      אין דירוגים
    |
    פתוח עכשיו
    ברוכים הבאים! הגעתם לזיסלק בני ברק בהשגחת הרב רובין! קייטרינג חלבי לאירועים, מסעדה חלבית וגלידריה. אצלנו תמצאו ארוחות בוקר, קישים, סלטים בהרכבה, טוסטים, פיצות, פסטות…
    placeBR הרב כהנמן 104, בני ברק
    שלח לי פרטים לנייד
    דירוג העסק הנוכחי: 4.66666666666667
      (3 מדרגים)
    הצג מספר |
    פתוח עכשיו
    פינת הגלידה הינה רשת גלידריות כשרות למהדרין - סניפים באלעד, בני ברק וירושלים. אצלנו תמצאו מגוון עשיר ורחב של גלידות ומתוקים כמו וופל בלגי יוגורט בר ועוד. אצלנו תקבלו…
    placeBR ירושלים 9, בני ברק
    דירוג העסק הנוכחי: 1
      (1 מדרגים)
    הצג מספר
    ירושלים 9, בני ברק
     הצג מספר
    שלח לי פרטים לנייד
תוצאות נוספות

אודות גלידריות בבני ברק

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום בבני ברק?

בבני ברק יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי.