העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
  • הצגת תוצאות לפי:

    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון

    עסקים נוספים נותני שירות באזור רמת השרון

    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    נותן שירות באיזור רמת השרון
    אצל דודי בע"מ - חנות בשר
    דירוג העסק הנוכחי: 5
    (3 מדרגים)
    placeBR חרושת 17, רמת השרון
    אצל דודי בע"מ מכירת מוצרי בשר כגון כבש וחלקים פנימים עופות ועוד.... באיכות וטריות לא מתפשרים וותק וניסין במוצרי בשר טרי יום יום.
    ...03-5492
תוצאות נוספות

מחירון אטליזים מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
נתח קצבים מחיר לק"ג נתח קצבים דק +עבה 80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג 120 - 170 ₪
כבד אווז כבד אווז קפוא ארוז 299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג 20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי המבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

מידע על אטליזים ברמת השרון

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת ברמת השרון?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז ברמת השרון יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות ברמת השרון מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז ברמת השרון, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים ברמת השרון לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  ברמת השרון, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.