העסק שלך לא כאן? להצטרפות חינם חץ
X
רוצה לפרסם את העסק שלך?
לפרטים
  • mipanuy-icon
  • הצגת תוצאות לפי:

    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור

    עסקים נוספים נותני שירות באזור אזור

    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור
    נותן שירות באיזור אזור
    אלברט - מעדנייה ואיטליז
    placeBR העלייה השנייה 43, אזור
    ...03-5568
    בית הבשר גינדי בע"מ
    ייפתח בשעה: 08:00
    placeBR הפרדס 8, אזור
    ...03-5560
    אדום ירוק בשר וירקות - אזור
    דירוג העסק הנוכחי: 4.4
    (4 מדרגים)
    ייפתח בשעה: 08:00
    placeBR המצודה 8, אזור
    מהיום בשר איכותי וירקות טריים קונים במקום אחד - במחירי שוק!!
    ...03-9313
תוצאות נוספות

מחירון אטליזים מומלץ

b144 עוזר לכם לבחור גם באמצעות מחירונים, אספנו עבורכם את המחירים המומלצים בשוק:
נתח קצבים מחיר לק"ג נתח קצבים דק +עבה 80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג 120 - 170 ₪
כבד אווז כבד אווז קפוא ארוז 299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג 20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי המבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.

מידע על אטליזים באזור

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת באזור?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז באזור יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות באזור מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז באזור, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים באזור לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  באזור, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.