חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בחיפה

(43 תוצאות)
נותן שירות באזור חיפה
קצביית שור הבר בע"מ
קצביית שור הבר בע"מ
טלפון: 076-8006944
כרמלים 3, טירת כרמל
ייפתח בשעה: 08:00
קצבייה בטירת הכרמל, קצבייה שיש בה כל מה שתרצו, בשר, עוף, דגים, מגוון רחב של בשרים משובחים, יוקרתיים וטריים באיכות מעולה ובמחירים הוגנים! אצלנו תמצאו את נתחי הבשר המובחרים ביותר!אנטריקוט, סינטה, פילה, עופות, לבבות, כנפיים, בשר כבש, שיפודים, דגים קפואים, סנפרוסט ועוד... מחכים לכם בקצבייה שירות מעולה מובטח!
נותן שירות באזור חיפה
מרכז הבשר חאתם -חיפה
מרכז הבשר חאתם -חיפה
טלפון: 076-8023126
דרך אלנבי 51, חיפה
ייפתח בשעה: 08:00
نقد م لك م أفخ م أنواع الل حوم طازج ه يومي ا ..פתחנו סניף חדש של מרכז הבשר חאתם, עם מגוון רחב של בשרים טריים יום יום ..חיפה - רח אלנבי 51 ..מרכז הבשר חאתם מספר 1 ! דיר אלאסד - חיפה..תתקשרו ותיהנו מיחס טוב עם מחירים סבירים.
נותן שירות באזור חיפה
א.א.טיב הבשר - אטליז
א.א.טיב הבשר - אטליז
טלפון: 076-8617214
דרך עכו חיפה 140, קרית ביאליק
ייפתח בשעה: 08:30
״חנות מדוגמת ונקייה , בית מרקחת לבשר טרי , טריות ואיכות באמות הגבוהות ביותר, קונה ונהנה וממליץ בחום....״
אטליז אבו לחבאיבאטליז אבו לחבאיב
(1 המלצות)
עבאס 31, חיפה
ייפתח בשעה: 08:00קצביה של old school שירות מעולה ובשר איכותי
אטליז חליסה - ملحمة الحليصةאטליז חליסה - ملحمة الحليصة
(3 המלצות)
דרך נחל הגיבורים 28, חיפה
ייפתח בשעה: 08:00אחרי שנים שאני מחפש את הדבר האמיתי - מצאתי. אין אף קצב בחיפה וניסיתי את כולם כולל המהוללים שבהם שמתקרב לאיכות. פעם אחר פעם א
גלריהגלריה
מעדני הדרמעדני הדר
(2 המלצות)
יחיאל 5, חיפה
ייפתח בשעה: 07:00איכות ללא פשרות

עסקים נוספים נותני שירות באזור חיפה

נותן שירות באזור חיפהאטליז אלואדאטליז אלואד
(1 המלצות)
רח' 7930 22, שפרעם
ייפתח בשעה: 08:00באטליז אלואד תמצאו בקר, טלאים טריים ומגוון רב של חלקי עופות טריים מדי יום! השירות הינו אדיב ונעים והמחירים מתאימים לכל כיס.
נותן שירות באזור חיפהקרל ברגקרל ברג
(1 המלצות)
הסדנה 24, חולון
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00לא כשר, חנות מצוינת, קצת יקר
אתראתר
נותן שירות באזור חיפהסמד שיווק בשר טרי בע"מסמד שיווק בשר טרי בע"מ
מזרע
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:00אטליז ושיווק בשר מוחמד סמד, כל סוגי הבשרים והעופות במקום אחד! קיים שיווק בשר גם לחתונות , מוסדות , מסעדות השירות ניתן ללק
גלריהגלריה
נותן שירות באזור חיפהאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
ייפתח בשעה: 09:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
אטליז אלי אסייגאטליז אלי אסייג
(1 המלצות)
סירקין 21, חיפה
פשוט תענוג,צוות נהדר חייכני ומפנק קפה ושתייה קרה ואיכותי ממש ממש גבוהה.אני ממליץ.
זריהן מיכאל מעדני בשר חנזריהן מיכאל מעדני בשר חנ
חניתה 40, חיפה
פסטרנק דומיניץ יצחקפסטרנק דומיניץ יצחק
הגליל 2, חיפה
אטליז שיתי זאהי בע"מאטליז שיתי זאהי בע"מ
יוחנן הקדוש 29, חיפה
אטליז פואד נאסר אלדיןאטליז פואד נאסר אלדין
דרך אלנבי 14, חיפה
אחים סלמן - אטליזאחים סלמן - אטליז
סירקין 35, חיפה
אטליז שמחה 1989 בע"מאטליז שמחה 1989 בע"מ
שדרות הנשיא 35, חיפה
אטליז שמחה 1989 בע"מאטליז שמחה 1989 בע"מ
שדרות הנשיא 37, חיפה
רחמים מרכז הבשררחמים מרכז הבשר
(1 המלצות)
התיכון 19, חיפה
ש.ה שני הדייגים בע"מש.ה שני הדייגים בע"מ
לונץ 3, חיפה
אטליז אחים סבאחאטליז אחים סבאח
ח'ורי 45, חיפה
אטליז אלי אסייג בעמאטליז אלי אסייג בעמ
סירקין 21, חיפה
מעדנית עוף זטמהמעדנית עוף זטמה
יבנה 7, חיפה
מעדני בשר זריהן בע"ממעדני בשר זריהן בע"מ
חניתה 40, חיפה
תוצאות נוספות
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בחיפה?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בחיפה יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בחיפה מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בחיפה, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בחיפה לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בחיפה, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה