פרטים

information iconכמה מילים על העסק

משרד עו"ד יוסף אביסרור מציע התמחות במגון שירותי בדיני עבודה ולשון הרע עבורכם, כגון: הטדרה מאיימת\ הגנת הפרטיות\ מזיקין\ גוף ורכוש\ ייצוג שוטרים מול מח"ש\ כוחות הביטחון וחברות אבטחה. משדינו נמצא ב3 אזורי שירות בארץ משרד בעופלה\ בני ברק ואשקלון. ונותן שירותים בכל הארץ. נתינת שירות ברמה הגבוהה ביותר מובטחת. צוות המשרד מתאים פתרונות משפטיים אישיים עבור כל לקוח, בכבוד ודיסקרטיות מלאה. צרו קשר עכשיו לייעוץ ולקבלת שירות משפטי מקצועי ואפקטיבי.

map of the business address3map of the business address
יום ראשון09:00-19:00
יום שני09:00-19:00
יום שלישי09:00-19:00
יום רביעי09:00-19:00
יום חמישי09:00-19:00
יום שישי09:00-14:00
יום שבתסגור
ערב יום כיפור - יתכנו שינויים בשעות הפתיחה
  • אזור אשקלון הנגב המערבי והסביבה
  • אזור גליל תחתון
  • אזור השרון

דירוגים וחוות דעת

opinions icon

ציון ממוצע

5.0 | 10 מדרגים מאומתים
שירות
מחיר
מקצועיות
זמן תגובה
אמינות
56
גולשים ביקרו בדף זה בחודש האחרון
  • 27.04.2026

    עורך דין מקצועי, אדיב שבאמת מרגיש שחשוב לו בטובתי.

    שלומי הראל
  • 26.04.2026

    נהניתי מהשירות, קיבלתי יחס חם, נהניתי לעבוד איתכם, מומלץ מכל הלב, קיבלתי שרות מצוין

    nati yona's photonati yona
חוות דעת נוספות

גלריה

לוגועו\/"ד יוסף אביסרור ....

מידע נוסף

האם יש צורך בעורך דין כדי לחתום על חוזה מכר/שכירות דירה?arrow down icon

כן, מומלץ בחום. ייצוג משפטי מבטיח בדיקה יסודית של הנכס והחוזה, מגן על האינטרסים שלכם ומקטין משמעותית סיכונים משפטיים וכלכליים עתידיים.

מה קורה לערבות הבנקאית/צ'ק הביטחון של השוכר אם הדירה נמכרת במהלך תקופת השכירות?arrow down icon

הערבות/ביטחונות עוברים אוטומטית לבעלים החדשים. הבעלים החדשים "יורשים" את חוזה השכירות הקיים, ועימו גם את כל הביטחונות שניתנו לשמירה על תנאיו.

על מי חלה האחריות לתיקון נזקי בלאי טבעי בדירה שכורה (כמו דוד שהתקלקל)?arrow down icon

ברוב המקרים, האחריות לתיקוני בלאי טבעי ותקלות משמעותיות חלה על המשכיר (בעל הדירה), אלא אם סוכם אחרת במפורש ובכתב בחוזה השכירות.

מהו הסעיף החשוב ביותר שיש לוודא בהקשר למועדי התשלום בעסקת מכר דירה?arrow down icon

"סעיף הפיצוי המוסכם" – יש לוודא שהוא קיים ומגדיר פיצוי משמעותי במקרה של הפרת החוזה, כולל איחור בתשלומים או במסירת החזקה בנכס.