פרטים
המרכז לאכילה רגשית הינו מרכז לטיפול בהתנהגויות אכילה ודימוי גוף במבוגרים וילדים. קיים בירושלים 24 שנים.
- טיפול פרטניפתוח עכשיודירוג העסק הנוכחי: -1
ברק במשחק טיפול רגשי בדרמה
מחפשים מקום בטוח ומקצועי להתמודדות עם חרדה? בקליניקה שלנו תמצאו פסיכותרפיה מותאמת אישית, טיפול רגשי מעמיק וליווי צמוד בדרך לשקט פנימי. התמחות בטיפול בנפגעי חרדה ובקשיים רגשיים, גישה אמפתית ומקצועית המותאמת לכל מטופל, אווירה תומכת ודיסקרטית המאפשרת ריפוי וצמיחה, בואו לעשות את הצעד הראשון לעבר חיים רגועים ומאוזנים יותר. צרו קשר עוד היום לקביעת פגישה ראשונה, אשמח לעמוד לשירותכם!
ראש צורים 1, ראש צורים - פסיכותרפיהפתוח עכשיודירוג העסק הנוכחי: -1
שלומית זקן פסיכותרפיה
שלומית זקן פסיכותרפיה מציעה מגוון רחב של שירותי טיפול פסיכותרפי באזור ירושלים והסביבה, המתמקדים ברווחה הרגשית והנפשית של המטופלים. שלומית מתמחה בטיפול פרטני וקבוצתי, טיפול הוליסטי ואלטרנטיבי, ומגוון שיטות כמו CBT ומיינדפולנס. עם ניסיון בטיפול בחרדות, התקפי פאניקה, הפרעות התנהגות וחרדה חברתית אצל ילדים ונוער, שלומית מספקת גם טיפול רגשי וקליני מותאם אישית. מלבד זאת, מוצע טיפול זוגי, העצמה נשית והנחיית קבוצות, הכל בתקשורת מקרבת ועם דגש על נשימה מודעת. ניתן ליהנות מטיפולים אונליין לנוחות נוספת, תוך שימת דגש על יצירת קשר טיפולי מכיל ומקצועי, המותאם לצרכים האישיים של כל מטופל ומטופלת.
רבן יוחנן בן זכאי 60, ירושלים - טיפול פרטניסגור עכשיודירוג העסק הנוכחי: -1
הקליניקה של ד"ר גדי ליסק
שלום, אני בעל ניסיון רב טיפול בא.נשים שעברו תאונות דרכים, פיגועים, אובדן, חשיפה למראות קשים או אירועים מסכני חיים אחרים וכן נסיון רב בטיפול בחיילים שחוו אירועים קשים במלחמה, טיפול במילואימניקים ויוצאי כוחות הביטחון (עם החזר משרד הביטחון) — וכתוצאה התמודדו עם תסמינים כגון:זיכרונות מטרידים, חרדה, כעסים והתפרצויות זעם, אבדן עניין בפעילויות שנהנו מהן בעבר, קהות רגשית או ניתוק, דריכות גבוהה וקשיי שינה. אני מטפל מנוסה בתהליכי הפחתת השפעות טראומה, ומלווה א.נשים במסעות של ריפוי, חיזוק ויסות רגשי ובניית תחושת ביטחון מחודש, תוך חיבור גוף–נפש רגיש לקצב האישי ולמשאבים אישיים. הקליניקה ידועה בגישתה המקצועית והאמפתית ומציעה מרחב בטוח ומכיל שבו המטופלים יכולים להרגיש בנוח להביע את תחושותיהם ולמצוא פתרונות אפקטיביים לבעיותיהם הרגשיות והנפשיות.
רחל המשוררת 17, ירושלים
