פרטים
- עיסויים וטיפולי גוףפתוח עכשיו|3 מדרגים מאומתיםדירוג העסק הנוכחי: 4.8
עיסוי מגבר לגבר
עיסוי מגבר לגבר בחולון ,עיסוי טנטרי מפנק ממעסה בן 30 ,מעניק עיסוי טנטרי,שוודי,לומי לומי,לכל חלקי הגוף,עיסוי מושלם ומהפנט לתחושת ריחוף בקליניקה בדירה פרטית ודיסקרטית בחולון,יש מקלחת , מקום נקי נעים ומסודר. מבצע לשבוע הקרוב עיסוי ב 200 ₪ . בוא וגלה את עצמך. *עיסוי מגבר לגבר *עיסוי טנטרי *עיסוי שוודי *עיסוי מפנק *עיסוי קלאסי לקבלת טיפול התקשרו לתאום
השר משה שפירא 6, חולון - עיסוי שוודיסגור עכשיודירוג העסק הנוכחי: -1
מני אהרוני מסג'יסט נייד
מחפשים רגע של שלווה, שחרור מהלחץ היומיומי וטיפול איכותי לגוף ולנפש? אני מסגיסט מוסמך עם 9 שנות ניסיון, מגיע עד אליכם לבית, למשרד או לכל מקום שתבחרו ומביא איתי את כל מה שצריך לחוויה מושלמת. מה אני מציע: מסאז שוודי קלאסי להרפיית שרירים, שיפור זרימת הדם והפגת מתחים, טיפול באבנים חמות, חוויה עמוקה ומרגיעה שמשחררת חסימות אנרגטיות, שירות נייד, מגיע עד אליכם עם ציוד מקצועי, אווירה נעימה ומוזיקה מרגיעה למה לבחור בי? מקצועיות ללא פשרות יחס אישי, מכבד ומותאם לצרכים שלכם, רמת טיפול גבוהה עם הקשבה אמיתית לגוף, מתאים לנשים ולגברים בכל גיל, זמינות באזור המרכז והסביבה, תנו לעצמכם את המתנה שמגיעה לכם, טיפול מרגיע, מקצועי ומפנק.
נחמן סירקין 9, נתניה - מכוני ספאסגור עכשיודירוג העסק הנוכחי: -1
ספא הרמוניה עיסוי רפואי שוודי
😊 חיי הגעת לקליניקה-ספא הרמוניה אולם של הרמוניה הגוף והנפש ב ראשון לציון 💖 אלצי תקבל עיסוי מקצועי ומשחרר, חבילות ספא כולל ג'קוזי עם יחס חם עם כוס שמפניה וקפה חם 😊 והכל באווירה חברית ורומנטית ליחידים וזוגות.
שדרות מרילנד 12, ראשון לציון
