חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

קונדיטוריה ברמלה

(7 תוצאות)
נותן שירות באזור רמלה
מאפיית ויקטואר בוטיק
מאפיית ויקטואר בוטיק
טלפון: 076-8881233
בן גוריון 22, רמלה
פתוח עד השעה: 17:00
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור רמלה
מאפיית החיטה בד"צ
מאפיית החיטה בד"צ
טלפון: 076-8021302
שד דוד המלך 2, לוד
פתוח עד השעה: 22:00
״מקום מדהים טעים ונקי״
נותן שירות באזור רמלה
מאפיית הודיה - מגשי אירוח
מאפיית הודיה - מגשי אירוח
טלפון: 076-8022367
שדרות יחזקאל 2, מודיעין עילית
פתוח עד השעה: 23:00
אצלנו במאפיית הודיה תיהנו ממגוון מאפים טריים, עוגות ועוגיות, לחמים מיוחדים חלות לשבת ועוד. בנוסף אנו מציעים מגשי אירוח מפנקים לכל אירוע, מגשי האירוח כוללים: מאפים, קישים, כריכונים, סלטים, מתוקים, גבינות, בורקסים ועוד לפי בחירתכם. כשרות בד"צ העדה החרדית והרב לנדאו. לפרטים והזמנות חייגו כעת!
מן הארץ קריית האומניםמן הארץ קריית האומנים
עוזי חיטמן 44, רמלה
מאפייה קונדטוריה יצור ואפיית מאפים ומבחר לחמים במקוםמצויינות באפייה הכול חם חם וטרי ישר מהתנור קונדיטוריות
קונדיטוריית ומאפיית בית יוסףקונדיטוריית ומאפיית בית יוסף
ז'בוטינסקי 13, רמלה
פתוח עד השעה: 19:00מאפייה- מבחר לחמים מיוחדים לחמניות חלות בגטים פיתות וכו... קונדיטוריה- מאפים חמים קינוחי כוסות קנאפה בקלוואה שבקיה יויו עוגו
בית יוסף - קונדיטוריהבית יוסף - קונדיטוריה
ז'בוטינסקי 13, רמלה
סופגניה 3 - 15 ₪
פאי פירות גדול 30 - 110 ₪
פאי פירות אישי 15 - 25 ₪
פאי שוקולד גדול 40 - 110 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

 

האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

 

איפה עושים קורס קונדיטוריה ברמלה?

ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה ברמלה כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
 

המשך קריאה