חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

גלידריות בבת ים

(8 תוצאות)
נותן שירות באזור בת ים
נון סטופ גלידה  ראשון לציון
נון סטופ גלידה ראשון לציון
טלפון: 076-8898107
הכהן יעקב 2, ראשון לציון
פתוח עד השעה: 20:00
חנות גלידות וארטיקים במחירי מפעל. גלידות מכל החברות המובילות שטראוס נסטלה פלדמן גלידות תוצרת חוץ בשלל טעמים והכל במחירי מפעל. משלוחים בראשון לציון
גלידות וממתקים שרהגלידות וממתקים שרה
בלפור 123, בת ים
קרלו שיווק מוצרי גלידות בקרלו שיווק מוצרי גלידות ב
אנילביץ' 7, בת ים
גולדה - גלידריהגולדה - גלידריה
דרך בן גוריון 87, בת ים
דלי קריםדלי קרים
(1 המלצות)
דרך בן גוריון 115, בת ים
גלידות שרהגלידות שרה
בלפור 123, בת ים
גלידריית ויקטורי - טיילת בת יםגלידריית ויקטורי - טיילת בת ים
דרך בן גוריון 77, בת ים
בתאום מראשגלידת ויקטורי טיילת בת ים ממוקמת לצידי הנוף המדהים של הטיילת, אצלנו תוכלו להנות ממבחר גלידות איכותיות וטעימות, מבחר של קינוחי
אתראתר
גלידה ויקטורי בת ים בע"מגלידה ויקטורי בת ים בע"מ
דרך בן גוריון 77, בת ים

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום בבת ים?

בבת ים יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

המשך קריאה