חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז במגדל שמס

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור מגדל שמס
עופות פואד איברהים
עופות פואד איברהים
טלפון: 076-8612834
מג'דל שמס 24 4100, מג'דל שמס
ייפתח בשעה: 08:00
כל סוגי העופות, טרי יום יום , גריל עוף, תמצאו רק אצלנו, יש משלוחים, נשמח לעמוד לשרותכם, צרו קשר!
נותן שירות באזור מגדל שמס
אטליז אבו יאמן
אטליז אבו יאמן
טלפון: 076-8621321
ייפתח בשעה: 08:00
אטליז במג'דל שמס - מבחר ענקי של בשרים איכותיים! נתחי בשר, עופות, בשר טחון, בשרים להכנה על האש, בשר עגל לפי משקל ועוד. צוות עובדים מסור שיעניק לכם שירות ברמה אחת מעל כולם! ניסיון של שנים ועשרות לקוחות מרוצים, נשמח לראותכם בין לקוחותינו.
נותן שירות באזור מגדל שמס
משק אנקווה בגולן - מושב אליעד
משק אנקווה בגולן - מושב אליעד
טלפון: 076-8606216
אלי על 1, אלי עד
בתאום מראש
״מקום מדהים, בשר ושירות ברמה הכי גבוהה שיש״

עסקים נוספים נותני שירות באזור מגדל שמס

נותן שירות באזור מגדל שמסאורוקס Aurochs בשר פרימיוםאורוקס Aurochs בשר פרימיום
(1 המלצות)
דלתון 1, דלתון
ייפתח בשעה: 09:00בשר איכותי ביותר מבחר עצום למנגל ובישול ארוך בכל מני סגנונות
אתראתר
עקטאני בשרעקטאני בשר
מג'דל שמס 21 120, מג'דל שמס
אטליז אברהים סעידאטליז אברהים סעיד
מג'דל שמס 22 150, מג'דל שמס
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת במגדל שמס?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז במגדל שמס יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות במגדל שמס מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז במגדל שמס, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים במגדל שמס לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  במגדל שמס, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה