חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בצור הדסה

(6 תוצאות)
נותן שירות באזור צור הדסה
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח ביום ראשון בשעה: 08:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור צור הדסה
מסעדת אסאדור Asador Grill House
מסעדת אסאדור Asador Grill House
טלפון: 076-8882366
דרך ימית 10, מעלה אדומים
ייפתח ביום ראשון בשעה: 10:00
חדש במתחם די סיטי מעלה אדומים, מסעדת אסאדור Asador Grill House,מסעדת בשרים, בכשרות קהילות, מציעים מבחר גדול של בשרים, שיפודים, ניתן לערוך אירועים עד 300 איש בתיאום מראש.
נותן שירות באזור צור הדסה
גריל B
גריל B
טלפון: 076-8006600
המגיד ממעזריטש 68, ביתר עילית
ייפתח ביום ראשון בשעה: 12:00
״אחלה שירות״

עסקים נוספים נותני שירות באזור צור הדסה

נותן שירות באזור צור הדסהמסעדת סקייליין  Skylineמסעדת סקייליין Skyline
(1 המלצות)
וילנאי זאב 4, ירושלים
ייפתח ביום ראשון בשעה: 18:00מקום מהמם נוף מדהים אויירה מצויינת מקום כשר דתיים חוצניקים הרבה אבל לגמרי מדהים וטעים.. בקיצור מומלץ
גלריהגלריה
נותן שירות באזור צור הדסהמסעדת מסוביןמסעדת מסובין
(8 המלצות)
שדרות יגאל אלון 2, בית שמש
ייפתח ביום ראשון בשעה: 18:00המסעדה הבשרית הכשרה של בית שמש נולדה מתוך החזון להביא לתושבי האזור חוויה קולינרית בתוך חלל מסעדה גדול, נעים ומרווח. התפריט הע
גלריהגלריה
נותן שירות באזור צור הדסהנעורה בואדי - מסעדת בשרים ודגים באבו גושנעורה בואדי - מסעדת בשרים ודגים באבו גוש
הוואדי, אבו גוש
נעורה מקום פסטורלי, הטובל בגינות מרהיבות ומפלי מים, אל מול נוף עוצר נשימה ועם אוכל שמשאיר טעם של עוד.... שירות ואיכות מעל
אתראתר
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בצור הדסה מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בצור הדסה ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בצור הדסה מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בצור הדסה: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה