חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בגדיידה מכר

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור גדיידה מכר
קיטרינג איש מצליח
קיטרינג איש מצליח
טלפון: 076-8016325
שכונת אזור תעשייה שער נעמן 1, עכו
ייפתח מחר בשעה: 09:00
״בעל הקייטרינג נהדר. האורחים התלהבו מהאוכל הטעים. מומלץ ביותר 🙏״
נותן שירות באזור גדיידה מכר
מסעדת הר הארי
מסעדת הר הארי
טלפון: 076-8019977
בית ג'ן 1, בית ג'ן
ייפתח מחר בשעה: 13:00
״אין דברים כאלה .. אוכל טעים שירות מצוין אחלה אנשים״
נותן שירות באזור גדיידה מכר
מסעדת הנחל - עלי עדווי - מסעדה מזרחית
מסעדת הנחל - עלי עדווי - מסעדה מזרחית
טלפון: 076-8614457
אורחן מגידו 1, מגידו
פתוח עד השעה: 23:00
״סביר נחמד״

עסקים נוספים נותני שירות באזור גדיידה מכר

נותן שירות באזור גדיידה מכרMurano מסעדת מוראנו - מעיליאMurano מסעדת מוראנו - מעיליא
מעיליא 75 76, מעיליא
פתוח עד השעה: 01:00מסעדת מוראנו הדובדבן שבקצפת : בשעה טובה נפתחה מסעדה חדשה בגליל העליון מסעדת מוראנו לפני כפר מעיליא בכביש 89 על גבעת אלרא
גלריהגלריה
נותן שירות באזור גדיידה מכרדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיקדרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
(5 המלצות)
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח מחר בשעה: 08:30קיבלתי יחס חם
אתראתר
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בגדיידה מכר מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בגדיידה מכר ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בגדיידה מכר מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בגדיידה מכר: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה