חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

שווארמה בחיפה

(14 תוצאות)
נותן שירות באזור חיפה
שווארמה בילי בעיר
שווארמה בילי בעיר
טלפון: 076-8118214
שד המגינים 5, חיפה
בתאום מראש
״שוארמה מעולה , ביצענו מספר משלוחים לאורך זמן , הרמה הגבוהה נשמרת כל הזמן״
נותן שירות באזור חיפה
בית השווארמה והגריל של משה
בית השווארמה והגריל של משה
טלפון: 076-8605089
דרך יפו 138, חיפה
פתוח עד השעה: 08:00
בית השווארמה והגריל של משה- מבחר גדול של סוגי בשרים, שווארמה, פלאפל ומגוון של סלטים. נמצאים בחיפה ועובדים בכל ימות השבוע. מתן שירות אדיב ויחס אישי לכל לקוח.
נותן שירות באזור חיפה
Walla שווארמה שפרעם
Walla שווארמה שפרעם
טלפון: 076-8898071
שפרעם 7919 5, שפרעם
ייפתח מחר בשעה: 11:00
״האוכל טעים מאד בכמות גדולה״
שווארמה ח'אזן גו'רג' בע"משווארמה ח'אזן גו'רג' בע"מ
שדרות ההסתדרות 58, חיפה
ייפתח מחר בשעה: 11:00רעבים? בואו אלינו לאכול ולהנות! תפריט מגוון שכולל: שווארמה פרגיות, שווארמה עגל וכבש, שניצל, המבורגר, פלאפל וארוחת בוקר. אם
גלריהגלריה

עסקים נוספים נותני שירות באזור חיפה

נותן שירות באזור חיפהשווארמה ממאמיהשווארמה ממאמיה
מעלה כמון 2, כרמיאל
ייפתח מחר בשעה: 11:00שווארמה מאמא מיה במתחם ביג בכרמיאל, ובה מוגשות המנות האהובות על כל ישראלי: שווארמה איכותית, של בשר הודו ועגל פרגיות, חזה עוף,
שווארמה ג'יבלישווארמה ג'יבלי
(1 המלצות)
דרך יפו 134, חיפה
השווארמה היחידה שהיא כשרה ! הכי נקי והכי טעים 100%
שוארמה חאזן פורד , שווארמהשוארמה חאזן פורד , שווארמה
דרך משה פלימן 4, חיפה
פאעור מוחמד מחמודפאעור מוחמד מחמוד
עצפור 15, חיפה
שווארמה מרלןשווארמה מרלן
ארלוזורוב 73, חיפה
בתאום מראששוארמה ,מבחר של בשרים על האש , המבורגר כתובתנו ארלוזורוב 73 חיפה שוארמה מרלן טעים טרי ונקי
נימר מלך השוארמהנימר מלך השוארמה
דרך יפו 44, חיפה
שווארמה גאנם-אלנבי 41שווארמה גאנם-אלנבי 41
אלנבי 41, חיפה
ייפתח מחר בשעה: 11:00شوارما غنام שווארמה גנאם סניף רח אלנבי 41 - השיפוד הכי טעים שיש בחיפה! להזמנות חייגו אלינו או הגיעו! בשר טרי וטעים, מגוון תו
גלריהגלריה
שווארמה אמירשווארמה אמיר
שדרות ההסתדרות 56, חיפה
שווארמה בילי בעמשווארמה בילי בעמ
(1 המלצות)
שדרות הנשיא 130, חיפה
נקי טעים ישירות מעולה של
שווארמה חאזן גורג בע"מ , שווארמהשווארמה חאזן גורג בע"מ , שווארמה
שדרות ההסתדרות 58, חיפה

איך מכינים שווארמה? איך מזהים מקום טוב ולמה אסור לוותר על הלאפה, למרות הערך הקלורי הגדול?
השווארמה קיבלה את שמה מהמילה הטורקית çevirme: טְשֶווירמֶה, שפרושה "מסתובב". היא אכן הומצאה שם, בטורקיה, במאה ה- 19 ובמקור הייתה עשויה מטלה או מכבש. 
הטבח שמכין את השווארמה פורס פרוסות דקות של בשר מהחלקים המתאימים לו. הוא מתבל אותם בתערובת תבלינים שכוללת כמון, פפריקה, מלח וכורכום, ולעיתים הל, קינמון ומוסקט או תערובת בהרט. לאחר מכן הוא מעלה אותם על שיפוד גדול, ובין הפרוסות משלב גם שומן. לבסוף הוא מניח שכבת שומן כבש על החלק העליון של השיפוד ואת כל העניין הזה הוא מתקין במתקן הצלייה. 
סיבוב השיפוד האיטי מאפשר צלייה מבוקרת ואחידה. החיתוך בסכין פורס את הנתחים לפרוסות דקיקות, נוחות וקלות ללעיסה. 
כיום אנחנו אוכלים פחות שווארמה כבש – חלק מאיתנו לא אוהב את הטעם הכבד של בשר זה וחלק פשוט מעדיף בשר פחות שמן. רוב המקומות יגישו לכם מנה שמבוססת על בשר הודו או עוף או גם על בקר או שילובים של בקר וכבש. 

 

איך בא לכם לאכול שווארמה בחיפה: בפיתה? בלאפה? בצלחת?

המנה היא מנת אוכל מהיר, והמקור הוא הפיתה, כמובן, שמאפשרת לאכול הכול במהירות, ולהמשיך לאן שרוצים. מגישים את המנה עם סלט וחמוצים, ואולי קצת צ'יפס אבל תמיד עם הרבה טחינה חמצמצה – תחליף ליוגורט המסורתי שמלווה את השווארמה בטורקיה ובמקומות אחרים. 
מנה בצלחת נחשבת לרוב מנה גדולה ויקרה יותר, ומלווים אותה בסלטים שונים, ירקות טריים או מטוגנים ותוספות אחרות. 
ומה עם הלאפה? זה הפינוק האמיתי. שוחרי השווארמה האמיתיים טוענים שרק בצורה כזו ראוי להגיש שווארמה: הטחינה ומיצי הבשר, יחד עם התבלינים וטעמי החמוצים (והעמבה), נספגים בבצק והופכים את סוף הארוחה לעונג אמיתי.  
 

המשך קריאה