חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות דגים בנתניה

(10 תוצאות)
נותן שירות באזור נתניה
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
פתוח עד השעה: 16:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור נתניה
דגי האדי מיפו
דגי האדי מיפו
טלפון: 076-8606053
א סלאם 9, טירה
פתוח עד השעה: 23:30
דגי האדי מיפו מציע שיווק של כל סוגי הדגים והפירות ים לבעלי מסעדות סופרים ללקוחות עסקיים וכו יש משלוחים לכל אזור השרון בנוסף קיים מסעדה שלנו המציע דגים ובשרים ניתן לשבת וגם לקחת אווירה שמחה הכל נעשה במקום טרי מהים לצלחת מוזמנים להתרשם בדף פייסבוק שלנו השירות ניתן באהבה רבה להזמנות חייגו ....
נותן שירות באזור נתניה
אצל ויליאם
אצל ויליאם
טלפון: 076-8119165
ככר העצמאות 10, נתניה
בתאום מראש
ברוכים הבאים אלינו למסעדת "אצל ויליאם", המסעדה הוותיקה ביותר בעיר. מגוון בשרים על האש, מבחר דגים, תפריט של אוכל ביתי מבושל מדיי יום משתנה ,סלטים כיד המלך ותוספות לבחירה... כשר משלוחים. מחכים לכם.
מסעדה עם אווירה YAMMOSמסעדה עם אווירה YAMMOS
(2 המלצות)
סירונית 1, נתניה
בתאום מראשמסעדה טובה, על חוף סירונית בנתניה, בערב ניתן לרדת לחוף עם הרכב ולמצוא חנייה. חנייה בחוף בתשלום. בימי שלישי וחמישי בערב ערבי מ

עסקים נוספים נותני שירות באזור נתניה

נותן שירות באזור נתניהמסעדת בחרימסעדת בחרי
רח 18 100, אום אל פחם
פתוח עד השעה: 23:00מסעדת בחרי הינה מסעדה עממית לדגים ובשרים. המסעדה צברה אלפי לקוחות לאורך השנים! שומרת תמיד על טריות ועל טעם משובח! כל אורחי המ
לונה כיף בע"מלונה כיף בע"מ
זלמן שז"ר 2005, נתניה
לונה ביץ בע"מלונה ביץ בע"מ
זלמן שז"ר 2, נתניה
פונדק היםפונדק הים
הרב קוק 1, נתניה
רוזמרין קופותרוזמרין קופות
שדרות ניצה 8, נתניה
אוקיאנוס אהבת היםאוקיאנוס אהבת הים
סירונית, נתניה
תפריט עסקי ממוצע שבו מנות דגים המחירים כוללים מע"מ וללא שירות80 - 100 ₪
סלטים לאדם המחירים כוללים מע"מ וללא שירות35 - 45 ₪
מנות ראשונות קטנות (טאפאס) המחירים כוללים מע"מ וללא שירות20 - 25 ₪
מנות ראשונות רגילות המחירים כוללים מע"מ וללא שירות25 - 50 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אחד מסוגי המסעדות הפופולריים ביותר בנתניה הוא מסעדות דגים, ואין פלא: הם בריאים, קלים לעיכול ואפשר להכין אותם בשלל צורות ובשלל טעמים.
בנוסף, אנחנו הלוא גרים וחיים לאורך הים, ותמיד יש לנו תחושה שכאשר אנו אוכלים דגים, אנחנו נהנים מהאוכל הטרי ביותר האפשרי.

מה מגישים במסעדות דגים בנתניה? מה כלול בדרך כלל בתפריטי המסעדות האלה?

באופן כללי, אפשר לחלק את סוג המסעדות הזה לשני סוגים עיקריים:
מסעדות דגים בעלות אופי מזרחי או ים תיכוני: מסעדות אלה יציעו מנות עיקריות על בסיס דגים או מאכלי ים. בנוסף יהיו בתפריט כל הסלטים והמזטים המוכרים, תוספות כמו צ'יפס וסלט, וכו'. הסוגים המקובלים במסעדות אלה הם עממיים באופיים, כגון מושט, דניס ובורי, בעיקר, ולעיתים גם אחרים, כל עוד המחיר שלהם יהיה יחסית נמוך.
צורות ההכנה יהיו גריל או טיגון, או מעין שילוב של שתי צורות בישול אלה.
מסעדות אחרות בתחום זה הן מסעדות שף או מסעדות שהאופי שלהן הוא אירופאי יותר.
כאן אפשר יהיה ליהנות לרוב מפורל, סלמון או לוקוסים בגדלים שונים; סוגי דגים שהם יקרים ואיכותיים יותר.
כמו כן, במסעדות אלה - במידה והן לא כשרות - יגישו גם מבחר ומגוון גדול של מאכלי ים שיהיו מבוססים על פירות ים מיובאים בקירור, ולא קפואים.
צורות ההכנה הנפוצות במסעדות שף ומסעדות יוקרה שמגדירות את עצמן בתור מסעדות דגים בנתניה הן כבישה או טרטר, כאשר מדובר במנות ראשונות. למנות עיקריות יציעו את הדג בצורת הכנה מעודנת יותר מאשר טיגון או גריל, לרוב באידוי או בצורת אפייה מקורית כלשהי, שתבטיח שהבשר יישאר עסיסי.
מחירי המנות עשויים להיות גבוהים יחסית, היות ודגים נחשבים לחומר גלם יחסית יקר; מחירם לקילו דומה מאוד למחיר ק"ג בשר אדום, במיוחד אם המנה היא מנת פילה דג או פרוסות של דג יוקרתי.

המשך קריאה