פרטים
נוף שלי -בלב המדבר, נולדה חוויית אירוח שמספרת את הסיפור של ישראל דרך חומרי גלם, טכניקות וטעמים. שף נוף שלי, בוגר "Le Cordon Bleu" שבלונדון, מחבר בין מסורת לקדמה, בין אש חיה לאלגנטיות, בין ים למדבר – וכל זה תחת סמלו של עץ הזית, העומד בלב התרבות הים-תיכונית. האוכל שלנו הוא ישראלי, מקומי, אך חובק עולם – מושפע ממסורות האוכל הבאלדי והמטבח הפתוח של המדורה, לצד נגיעות עכשוויות ומוקפדות מהמטבח הצרפתי. בתפריט תוכלו למצוא דגים באש חיה, לצד עדינות מודרנית באותה המנה. בכל ביס מורגשת השמש, האדמה, החום, ובעיקר – האהבה לאירוח ולאוכל שנעשה בכבוד למסורת ובחיבור עמוק לטבע. שף נוף שלי הוא מפגש בין אדם, אדמה, ים ואש. מקום שבו טעמים נשזרים בסיפורים, וחוויית הארוחה היא מסע שלם – מהים ועד המדורה.
דירוגים וחוות דעת
ציון ממוצע
מידע נוסף
מחיר הארוחה הינו 390 שקלים.
המחיר כולל את ארוחת הטעימות מלאה בנוסף לדרינק ראשון עלינו.
אנחנו משתפים פעולה עם מגוון יקבים מקומיים, מהנגב ודרומה.
כולם מוצעים לרכישה במחירים מוזלים, ואנחנו נותנים את השירות סביבו.
בטח! להעניק מתנה לאהוב זה דבר קסום. בשיח פרטני ניתן להזמין שובר פתוח עבור הארוחה, תאריך יקבע בהתאם לבחירת בעל השובר.
אנחנו לא כשרים. ניתן לעשות אדפטציות ספציפיות עבורכם - תפריט חלבי - דגים, או תפריט צמחוני.
בטח!
אנחנו עושים אירועים מכל הסוגים עד 50 איש. התפריט מותאם לכל לקוח באשר הוא ומותאם למגבלות התקציב של האירוע!
- עברית
- English