חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר בבת ים

(17 תוצאות)
נותן שירות באזור בת ים
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח בשעה: 08:30
״קיבלתי יחס חם״
נותן שירות באזור בת ים
בורגר קומפני
בורגר קומפני
טלפון: 076-8613611
הרב ניסנבאום 33, בת ים
ייפתח בשעה: 10:30
רעבים להמבורגר עסיסי? קבב משובח? מחפשים מסעדה בשרית כשרה בבת ים? בורגר קומפני לשירותכם! בואו להנות מהטעם של ההמבורגרים הכי טעימים בעיר! אצלינו תיהנו ממבחר של המבורגרים, קבב, פרגיות, עסקיות בצלחת כולל תוספות וסלטים עם משלוחים עד בית הלקוח. להזמנות חייגו עכשיו!
נותן שירות באזור בת ים
בא לי קובה
בא לי קובה
טלפון: 076-8615217
שד קוגל 29, חולון
ייפתח בשעה: 09:00
״פשוט תענוג כל פעם מחדש״

עסקים נוספים נותני שירות באזור בת ים

שנקר בשרים בד"צשנקר בשרים בד"צ
שנקר 48, חולון
בתאום מראששנקר בשרים, מבחר בשרים על האש לבחירתכם, פלאפל, שווארמה, סלטים כיד המלך ותפריט עשיר טעים ומגוון. משלוחים לכל האזור.
גריל עוף רמת גןגריל עוף רמת גן
הרצל 86, רמת גן
פתוח עד השעה: 17:00גריל עוף רמת גן - מסעדה המגישה אוכל ביתי טרי יום יום. במסעדה מבחר מנות כגון: פרגית, קבב, שניצל, ממולאים, מבחר תוספות, תפריט ל
מסעדת נוף הוואדי עין חודמסעדת נוף הוואדי עין חוד
עין חוד 1, עין חוד
בתאום מראשבמסעדת נוף הוואדי תוכלו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון להנאתכם: מאכלים מזרחיים אותנטיים- בשרים על האש, חומוס, פול, ארוחות בוקר מפנ
אתראתר
גלריהגלריה
שווארמה גרלהשווארמה גרלה
שמוטקין בנימין 1, ראשון לציון
בתאום מראששווארמה גרלה הכי טעימה בכל העיר. מחבר בשרים על האש, פלאפל,סביח,שקשוקה ועוד.... למשלוחים חייגו-כשר
נאפיס , סניף חולוןנאפיס , סניף חולון
(18 המלצות)
לישנסקי יוסף 27, ראשון לציון
בתאום מראשאין על נאפיס! נקי, טעים, השירות מעולה! חוויה טעימה בכל פעם מחדש! חנוכה שמח!!! הספינז׳ נדיררר!!!
אתראתר
מרכז הסנדביץ התוניסאי חיים בוקבזה ובניו סניף ת"אמרכז הסנדביץ התוניסאי חיים בוקבזה ובניו סניף ת"א
(11 המלצות)
הפטיש 9, תל אביב יפו
פתוח עד השעה: 17:00היתה ממש כיף ונעים אנשים מאוד נחמדים שנותנים הרגשה של בית הבעייה היחידה זה הטור בצהריים !!!
גלריהגלריה
פלאפל רבי עקיבאפלאפל רבי עקיבא
(3 המלצות)
רבי עקיבא 31, בני ברק
ייפתח בשעה: 10:00טעים מאוד. קשובים ללקוחות. מומלץ בחום.
גלריהגלריה
קוקו רוטיסרי רמת גןקוקו רוטיסרי רמת גן
(2 המלצות)
תובל 19, רמת גן
ייפתח בשעה: 10:30קיבלתי יחס חם, נהניתי מהשירות, קיבלתי שירות נעים, קיבלתי שרות מצוין
אתראתר
מסעדת מסוביןמסעדת מסובין
(8 המלצות)
שדרות יגאל אלון 2, בית שמש
ייפתח בשעה: 18:00המסעדה הבשרית הכשרה של בית שמש נולדה מתוך החזון להביא לתושבי האזור חוויה קולינרית בתוך חלל מסעדה גדול, נעים ומרווח. התפריט הע
גלריהגלריה
article icon
רוצים לדעת מי המסעדות בשר
המומלצים בבת ים?
ל-TOP 5 המסעדות בשר
מסעדה פינטה אשדודמסעדה פינטה אשדוד
(2 המלצות)
הבנאים 1, אשדוד
ייפתח בשעה: 12:00נהנינו מאד ממבחר האוכל מהטעם. והשירות המקצועי והנעים.
גלריהגלריה
פונדק בניפונדק בני
דרך בן גוריון 109, בת ים
בתאום מראשפעם, לפני הרבה שנים, החליט בני יהושע להקים בית עבור אותם אנשים שרוצים לעצור לרגע את מרוץ החיים, להירגע ולמלא מצברים. בשנת 197
אתראתר
אל גאוצו - מסעדהאל גאוצו - מסעדה
דרך בן גוריון 99, בת ים
טורו -שוארמה ובשרים על האשטורו -שוארמה ובשרים על האש
(1 המלצות)
דיזנגוף 88, תל אביב יפו
ייפתח בשעה: 10:30טעים נקי שפע של סלטים וכשר
גלריהגלריה
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בבת ים מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בבת ים ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בבת ים מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בבת ים: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה